•  apr 13, 2022

Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu iskustva

Vesna Objavio Vesna
Staroplaninski melem za ekcem i psorijazu iskustva

Za najbolje rezultate u toku terapije ne treba koristiti druga prirodna ili farmakološka sredstva. Upotreba: Kremu nanositi u tankom sloju dva puta u toku dana i uveče pred spavanje.

Po potrebi, može se koristiti i više puta u toku dana bez neželjenih efekata. Čuvati na : suvom mestu. Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu je potpuno prirodni proizvod za lečenje Ekcema i Psorijaze i koji uspešno otklanje i ostale procese na koži. Posedujujući veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat, melem je izuzetno je efikasan u lečenju Ekcema Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože, veoma je efikasan u tretmanu Psorijaze gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Akne, Čir na koži, Ubodi insekta, Atletsko Stopalao gljivično oboljenje stopala, oštećenje tetiva kod sportskih povreda, kao i bolovi u zglobovima, samo su neke od indikacija koje Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu uspešno i krajnje efikasno odstranjuje. Krajnje je efikasan u lečenju i tretmanu promirzlina zbog itrazitog dejstva pojačanja cirkulacije krvi, te se preporučuje preventivna upotreba kod osoba koje u svojim aktivnostima imaju izlaganje ekstremiteta niskim temperaturama, kao što su planinari, lovci, ljubitelji prirode itd.

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka Oenothera Biennis koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona Hypericum Perforatum koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.

Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled. Rok trajanja : 12 meseci. Čuvati: na tamnom i suvom mestu van domašaja dece. Pre naručivanja proizvoda posetite stranicu "uslovi korišćenja i narudžbe". Decembar Plaćeno porodiljsko i za žene angažovane po ugovoru o delu od 1.

Tema započeta 1 godinu 8 meseci pre, od kikiriki. Poslednja poruka 1 godinu 8 meseci pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 1 godinu 8 meseci pre. Bradavice na rukama su nestale. Tema započeta 2 godina 1 mesec pre, od gorskicar. Poslednja poruka 2 godina 1 mesec pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 2 godina 1 mesec pre.

Rešila sam problem. Tema započeta 2 godina 6 meseci pre, od gorskicar. Poslednja poruka 2 godina 6 meseci pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 2 godina 6 meseci pre. Užasno me nerviraju ružne bradavice koje su mi se pojavile na rukama! Tema započeta 3 godina 2 meseci pre, od gorskicar.

Poslednja poruka 3 godina 2 meseci pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 3 godina 2 meseci pre. Hirurške intervencije niko od nas ne voli, zar ne?

Tema započeta 3 godina 3 meseci pre, od gorskicar. Poslednja poruka 3 godina 3 meseci pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 3 godina 3 meseci pre. Psorijaza se povukla, nema perutanja i svraba. Tema započeta 3 godina 4 meseci pre, od gorskicar. Poslednja poruka 3 godina 4 meseci pre od gorskicar.

Poslednja poruka od gorskicar 3 godina 4 meseci pre. Bol Hemoroida je nestao za 3 dana. Tema započeta 7 godina 11 meseci pre, od gorskicar. Ogromna pohvala. Tema započeta 4 godina 7 meseci pre, od Naya.

Poslednja poruka 4 godina 7 meseci pre od Naya. Poslednja poruka od Naya 4 godina 7 meseci pre. Staroplaninski melem protiv akni. Tema započeta 4 godina 10 meseci pre, od Sandra. Poslednja poruka 4 godina 10 meseci pre od Sandra. Poslednja poruka od Sandra 4 godina 10 meseci pre. Svrab i crvenilo su nestali kao rukom odnešeni. Tema započeta 5 godina 2 meseci pre, od gorskicar.

Poslednja poruka 5 godina 2 meseci pre od gorskicar. Poslednja poruka od gorskicar 5 godina 2 meseci pre. Hemoroidi u trudnoći. Tema započeta 5 godina 3 meseci pre, od gorskicar. Poslednja poruka 5 godina 3 meseci pre od gorskicar.

Poslednja poruka od gorskicar 5 godina 3 meseci pre.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar