•  apr 12, 2022

Kartalin mast za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Kartalin mast za psorijazu

Druga etapa: - poslije formiranja dishromatskih mrlja, radi pojačavanja efekta, treba nastaviti sa primjenom u toku 1 mjeseca Sporedna dejstva: Mogućno je neznatno pogoršanje bolesti u početku primjene. Oblik u kojem se pušta u promet: tuba od ml. Uslovi čuvanja:Čuvati na sobnoj temperaturi, na mjestu, koje je nedostupno djeci. Rok važenja: 3 godine. Proizvodi i pakuje: Astrofarma, Ivanovskog 4-Tomsk. Zemlja porekla —Rusija.

Proizvod je prošao mnoga laboratorijska i klinička ispitivanja i poseduje sve potrebne sertifikate i dozvole za promet na teritoriji Rusije, zemalja UE i ostalih zemalja za Srbiju ispitivanje je obavio Gradski zavod za javno zdravlje.

Cena pakovanja kreme od ml je 3. Prije svega, pacijenti koji su preosjetljivi na bilo koju od komponenti koje čine ovaj lijek trebaju odbaciti uporabu lijeka. Ne zaboravite da alat uključuje vitamin D, pa ako predugo provodite pod ultraljubičastim zrakama, to može dovesti do viška ovog vitamina u vašem tijelu. Također, alat se ne može primijeniti na lice, jer to može dovesti do razvoja nadutosti.

Nije isključeno da će nakon nanošenja Kartalin kreme koža početi snažno gorjeti. Ovaj alat ne smiju koristiti trudnice, jer to može dovesti do ozbiljne trudnoće i pogoršanja zdravlja buduće bebe. Proizvođač preporučuje korištenje Kartalina s velikim oprezom, budući da njegovo nepismeno korištenje može dovesti do stvaranja velikog broja neželjenih pojava. Dakle, ako nanosite proizvod na kožu lica, budite spremni na činjenicu da može nabubriti i sagorijevati puno. Neki su se bolesnici žalili na nuspojave i opekline.

Osobito se takav fenomen dogodio nakon dugog boravka pod užarenim suncem ili nakon posjeta solariju. Lijek za psorijazu "Kartalin" može biti ovisnik u slučaju da se koristi u kombinaciji s hormonskim lijekovima, pa ga koristite što je moguće pažljivije. Također, uporaba lijekova može dovesti do stvaranja osipa i mitesera.

Kako biste izbjegli nuspojave, obavezno obavijestite svog liječnika o tome koje lijekove uzimate u ovom trenutku. Liječenje psorijaze s Kartalinom bit će djelotvorno samo ako se vodite s nekoliko pravila.

Sada ćemo razgovarati o tome. Kada koristite ovaj lijek, pokušajte se odreći takvih loših navika kao što su alkohol i duhan. Također pokušajte izbjegavati jesti hranu kao što su jaja, agrumi, kao i od slatkih i masnih. Ako bolujete od psorijaze u glavi, tada najprije nanesite lijek za rast kose i pričekajte malo. To treba učiniti kako bi bili sigurni da nemate alergijske reakcije na lijek.

Ako su takvi otkriveni, onda je bolje koristiti Kartalinove analoge. Mast u ljeto godine treba koristiti samo prije spavanja. To treba učiniti kako bi se eliminirala prekomjerna proizvodnja vitamina D u tijelu. Do danas nema lijeka apsolutno identičnog Kartalinu.

Međutim, postoji veliki broj lijekova koji imaju sličan učinak na tijelo. Svi su namijenjeni za vanjsku uporabu. Međutim, kupnja ih bez recepta je jako obeshrabrena. Svakako idite u bolnicu i pokupite lijek koji će vam odgovarati. Individualni pristup je vrlo važno načelo za liječenje svih bolesti, uključujući psorijazu. Mnogi se pacijenti pitaju koliko košta Kartalin. U stvari, cijena za cijev masti varira od tisuću rubalja.

Omekšava i njeguje suhu i hrapavu kožu Odstranjuje odumrle ćelije kože Ciljano djeluje na žarište upale Daje zdrav i gladak izgled kože Čuva odbrambeni mehanizam kože.

Kategorije: Dermatitis, iritacije, suha koža, Kosa, koža, nokti, Ljepota i njega, Njega tijela, Samoliječenje, Vaše zdravlje. Način primjene Mast se nanosi na kožu u tankom sloju bez utrljavanja 1 do 2 puta u toku dana, treba ostaviti da djeluje minimum 12 sati. Opšte preporuke u toku primjene masti: izričito se zabranjuje upotreba alkohola prekinuti ili smanjiti pušenje na najmanju moguću mjeru iz ishrane izbaciti jaja, masnu, prženu, ljutu hranu preporučuje se dovoljno sna Ukoliko se poslije kupanja javi osjećaj suhoće kože, može se koristiti dječija neutralna krema.

Recenzije Još nema recenzija. Kupindo Kupite Nega tela Prirodni preparati Kartalin ruska mast za psorijazu, dermatitis, ekcem. Kartalin ruska mast za psorijazu, dermatitis, ekcem Kako da kupim? Cena: 2. Vreme dostave je maksimalno 3 radna dana. Opšte preporuke u toku primene masti: - Ne upotrebljavati alkohol - Prekinuti ili smanjiti pušenje - Iz ishrane izbaciti jaja, masnu, prženu i ljutu hranu - Preporučuje se dovoljno sna - Ukoliko se posle kupanja javi osećaj suvoće kože, koristi neutralnu kremu - Ne preporučuje se istovremena primena sa hormonskim mastima - Ukoliko se na početku primene javi alergijska reakcija, ukloniti mast i konsultovati lekara - Ne preporučuje se dugotrajno izlaganje suncu Pakovanje: ml Proizvođač: Astrofarma, Tomsk, Rusija Kartalin ruska mast za psorijazu, dermatitis, ekcem.

Imate svoj web shop? DExpress Post Express.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar