•  apr 10, 2022

Crno more psorijaza

Vesna Objavio Vesna
Psorijaza crno more

Saznajte po čemu je sve ovaj prirodni dragulj poseban. Pročitajte najzanimljivije detalje o ovom neobičnom prirodnom lječilištu. Mrtvo more je najveća svjetska depresija.

Ovo slano jezero nalazi se oko metara ispod površine svjetskog mora, na Bliskom istoku, između Jordana i Izraela. Duboko je oko četiri stotine metara. Nivo vode u Mrtvom moru ne raste jer oko njega vlada pustinjska klima, s temperaturama od 40 stepeni Celzijusovih u ljetnjim mjesecima, koja dovodi do velikog isparavanja.

S druge strane, kiše su vrlo rijetke na ovom području. Salinitet u Mrtvom moru iznosi oko 33 odsto. Poređenja radi, Sredozemno more ima procenat od 3 odsto soli. Uprkos tome, Mrtvo more nije najslanije jezero na svijetu. Od njega je slanije Asalsko jezero u istočnoj Africi 35 odsto soli i Don Žuan Pond na Antarktiku salinitet od 40 odsto. Zbog visokog procenta soli, uslovi za život u Mrtvom moru su vrlo okrutni.

Umirujuće za sve vrste iritacije kože. Ovjereni proizvod proizveden u Izraelu. To nije medicinski uređaj. Sastav ne sadrži parabene, antibiotike. Osim biljnih ekstrakata i ulja, temelj kreme je jedinstveni proizvod Mrtvog mora. Sastav krema uključuje samo prirodne sastojke koji mu omogućuju dnevno korištenje. Krem za psorijazu Skin Relief razvijena je na temelju ljekovitih ekstrakata, algi, minerala i mikroelemenata Mrtvog mora.

Zbog svog sastava, proizvodi učinkovito liječe oštećenja kože, ekcema, lezija kože s neurodermatitisom i psorijazom. Kozmetički proizvod savršeno uklanja svrab i ljuštenje, vraća ravnotežu vode i soli epidermisa, smanjuje umnažanje stanica koje pate od psorijaze i aktivira regeneraciju zdravih stanica. Koža i potkožno masno tkivo zasićeni su korisnim mineralima, mikroelementima, vitaminima, čineći kožu mekom, podatnom, obnovljenom. Sumporni sapun iz psorijaze Sea of Spa. Izrađen na prirodnoj osnovi palmino ulje uz dodatak eteričnih ulja ljekovitog bilja, soli i elemenata u tragovima dobivenih proizvodima Mrtvog mora, sapun pokazuje nevjerojatan terapeutski učinak.

Ne uključuje parabene. Uzroci ove bolesti nisu u potpunosti poznati do danas. Dakle, navesti da je reklamirani blato mrtvog mora od psorijaze u potpunosti, jednom zauvijek, riješiti sve probleme je nemoguće. Ali stabilna remisija koja dolazi nakon cijelog tijeka liječenja siltičnim sedimentima savršena je potvrda visoke učinkovitosti ovog proizvoda.

Brojne studije i kliničke studije koje su proveli znanstvenici i liječnici pokazali su pozitivan rezultat kada su izloženi blatu Mrtvog mora na područjima kože prekrivenima psorijazom. Istina je da obratimo pozornost na stupanj oštećenja bolesti i individualnih karakteristika pacijentovog tijela. Svake godine blato mrtvog mora iz psorijaze postaje sve popularnije, a broj onih koji žele posjetiti morsko morske naselje povećava se.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar