•  apr 14, 2022

Hurem melem za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Hurem melem za psorijazu

Prvo smo mislili da je u pitanju alergija na namirnice, što nam je jedan od lekara i rekao. Međutim, kada su crveni pečati iza kolena i na laktovima prerasli u bele fleke hrapave kod rukom, doktor je konstatovao psorijazu. Na pitanje kako da se izborimo sa ovim, rekao je da pokušamo sa promenom načina ishrane, i da obavezno idemo na more. S obzirom na to da je bio tek januar, ishranu smo promenili, a nismo mogli da sedimo skrštenih ruku do jula.

Počela sam da pretražujem sve moguće forume, da se raspitujem kod drugarica, maminih prijateljica i jedna od njih mi je rekla za Staroplaninski melem za psorijazu. Nisam čekala ni sekundu, naručila sam ga i počeli smo sa terapijom, ujutru i uveče.

Do poboljšanja je došlo posle samo pet dana. Bele fleke su se polako povlačile, bili smo presrećni. Kada smo otišli na more, psorijaza je već odavno bila nestala zahvaljujući ovom prirodnom melemu. Od tada ga svima preporučujem jer znam koliko sam brinula za zdravlje svog deteta.

Imao sam psorijazu pre dve godine, ali se brzo povukla. Doktorka mi je rekla da moram da vodim računa o imunitetu jer postoji mogućnost da se opet pojavi. Tako se i desilo. Pre pola godine, pojavila mi se na laktovima, kolenima i vratu. Uprkos kvalitetnoj ishrani i vitaminima, nije prolazila.

Od doktorice sam dobio preporuku da koristim Sinoderm, ali je on samo ublažio svrab, crvene fleke sa ljuspicama su ostale. Pio sam različite biljne čajeve, stavljao obloge od skroba i mekinja, ali pomaka nije bilo. Kad su rane počele da krvare nisam znao šta da radim i plašio sam se da se ne inficiraju. Prijateljica mi je rekla da probam Staroplaninski melem za psorijazu jer je čula da deluje. Naručio sam i počeo da mažem.

U početku nije bilo nikakvog poboljšanja, osim prestanka krvarenja, ali sam nastavio da koristim. Posle 10 dana crvene fleke su počele da se povlače, a posle mesec dana nije ih bilo. Svima bih preporučio ovaj proizvod. Počelo je kao sitni lišaj na laktu, a pretvorilo se u ogromne beličaste pečate po celim rukama. Leti sam oblačila košulje dugih rukava, a noću od svraba nisam mogla da spavam.

Od vrhunskih stručnjaka do ljudi koji se bave alternativnom medicinom, nema koga nisam posetila. Znala sam da trajni lek ne postoji, da sve zavisi od imuniteta, ali nijedan preparat nije doprineo ni malom poboljšanju. Drugarica mi je rekla da je čula kako je Staroplaninski melem baš dobar u lečenju psorijaze i rešila sam da ga probam, ali sam bila skeptična. Dvadeset dana sam mazala ovaj melem u kombinaciji sa Pantenol kremom i psorijaza se skroz povukla.

Nastavila sam da mažem preventivno i narednih mesec dana, a psorijaza mi se nije vratila. Odličan preparat! Možete ga naručiti ovde, a isporuka se vrši brzom poštom sa plaćanjem pouzećem. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu. Rok dostave je radna dana. Pre upotrebe naših proizvoda pažjivo pročitajte uputstvo o korišćenju! Za indikacije, mere opreza kao i neželjene reakcije na naše proizvode obavezno se konsultujte sa Vašim lekarom ili farmaceutom.

Staroplaninski Melem čudotvornost prirode. Melem za Ekcem i Psorijazu. Izlečite psorijazu prirodnim putem. Koji su glavni uzročnici ovog neprijatnog dermatološkog problema? Razlikujte psorijazu od ekcema. Od čega se sastoji Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu? Žuti Noćurak.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar