•  apr 12, 2022

Moc prirode caj za psorijaza

Vesna Objavio Vesna
Caj za psorijaza moc prirode

Od septembra Martin je, na Vaš dobar savet, pio oko 1,5 litru čaja protiv psorijaze, o kojoj ste pisali u svojoj brošuri. U početku ga je pio veoma nerado, što nas nije ni čudilo, jer je mnogo toga probao uzalud. On, jednostavno, nije više imao nade u ozdravljenje. Satima, gotovo pola noći, ležao bi budan. Otkako je prvi put lako zaspao, Martin je bio uveren da čaj povoljno deluje na njega i nastojao je da svakoga dana isprazni svoju bocu.

Koža mu se znatno poboljšala. S vremena na vreme ima još češanja, ali nije bilo nijedne jedine infekcije otkako Martin pije čaj. Ponekad još ne možemo da poverujemo u to. Od januara Martin sada ide u deveti razredjezičke gimnazije. Ne možete zamisliti kako je procvetao te godine! U julu je završena desenzibilizacija.

Lekari iz bolnice ne mogu da objasne kako je došlo do izlečenja kože. U leto Mladić je za toliko godina doživeo pravu golgotu. Kada je počeo da upotrebljava lekovite biljke, imao je burne reakcije — začepljen nos i pritisak u glavi.

Kupke od rastavića je dobro podneo, a one od zdravca lošije iako su povoljno delovale na njegovu kožu. Zbog isušivanja kože, upotrebljavao je mast od hametuma pomešanu sa svežim sokom od sleza, koja je blagotvorno delovala na kožu. I ovde je došlo do primetnog poboljšanja.

Pre svega je na pacijenta prešla svest o izvesnosti izlečenja. Sredinom Martin je nastavio svoje studije prava. Biljne kapi za Psorijazu radjene na osnovu recepta čaja za psorijazu Marije Treben, koji služi kao zamena za čaj, možete naručiti ovde.

Naručite Set za psorijazu, biljne kapi ili kremu za psorijazu pouzećem direktno na vašu adresu. E mail za naručivanje: [email protected]. Tekst je preuzet iz knjige Marije Treben — Zdravlje iz Božije apoteke. Ne vršimo isporuke za inostranstvo.

Jedino da vam neko ovde kupi pa da vam pošalje na neki način u inostranstvo. Poštovani xhevaklaiqi, mi nemamo čaj. Čaj za psorijazu ste kupili kod biljne apoteke Mediflora, oni prave taj čaj. Ne znamo šta i kako prave.

Koristite list oraha oralno i lokalno U spoljašnjoj primeni se preporučuju obloge od listova oraha, koji su se prethodno kuvali 20 minuta. Za unutašnju upotrebu i čišćenje preporučuje se ispijanje čaja od listova oraha 1 prstohvat na šoljicu vruće vode. List oraha odličan je lek kod većine kožnih bolesti lokalno i oralno. Poseduje antiupalna svojstva i bori se protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar