•  apr 10, 2022

Lecenje psorijaze ishranom iskustva

Vesna Objavio Vesna
Ishranom lecenje iskustva psorijaze

Dr Višnjić je završio Medicinski fakultet u Sarajevu, a zainteresovao se za lečenje kožnih bolesti jer su on i njegov brat oboleli od psorijaze.

Le・enje Psorijaze Prirodnim Putem > Prirodni Lekovi | Prirodno Le・enje

Otvorio je pre dve godine ordinaciju na Savskom keju i pomaže ljudima koji imaju teška oboljenja kože da žive bolje i kvalitetnije. Doktor je dugo živeo u Americi, a u Srbiju se vratio Neki ih plaćaju novcem, ali jedna baka bila je toliko zahvalna što joj je izlečio unuka da mu je isplela džemper. Pacijenti prvo ulaze u čekaonicu, pa u sobu za pregled. Ipak, smatra, ono što je on kroz godine iskustva naučio, ničija mladost ne može da zameni.

Na spratu splava je napravio stan u kojem živi. Tokom prošle godine pregledao sam više od Početna mast psorijaza Visnjiceva mast za psorijazu mast psorijaza Visnjiceva mast za psorijazu Nakon 8 nedelja se pokazalo da se kod grupe kojoj je davano riblje ulje stanje poboljšalo sa manje svraba i manje ljuskavosti, crvenila i drugih znakova psorijaze. Češćim korišćenjem sardine, haringe, lososa i drugih vrsta ribe može se ublažiti psorijaza.

Ovsene pahuljice pokazuju povoljno dejstvo protiv nekih oboljenja kože, kao što su ekcemi i psorijaza. Pečene ili kuvane bundeve su veoma korisne u suzbijanju psorijaze, a slični efekti se postižu sokom isceđe-nim iz sveže bundeve i svežeg povrća. Beli luk, takođe, pruža zaštitu od psorijaze, naročito ako se jede kao sirov ili koristi sveže isceđeni sok luka. Receptura za lečenje psorijaze biljem -Obolela mesta vlažiti sokom dobijenim iz vinove loze prilikom orezivanja ili zasecanjem loze ili uvarkom od ljubičice noć i dan 15—30 g na pola litra ključale vode.

Ovim melemom mazati bolna mesta. Pije se po litar tečnosti dnevno, i to u trajanju meseca. Posle tuširanja obolela mesta premazati nerafinisanim maslinovim uljem, kome je dodat kantarion. Proverite koje lekove koristite i da li se oni mogu zameniti nekim drugim!

Sunce i vitamin D kod psorijaze? Najbolji plan ishrane za psorijazu? Mleko, maslac, sir, jogurt. Njegova hranjiva vrijednost je vrlo visoka. Connect with.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar