•  apr 10, 2022

Melemi za ekcem i psorijazu ovca

Vesna Objavio Vesna
Melemi za ekcem i psorijazu ovca

Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije. Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka Oenothera Biennis koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona Hypericum Perforatum koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.

Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Rok trajanja : 12 meseci. Čuvati: na tamnom i suvom mestu van domašaja dece. Pre naručivanja proizvoda posetite stranicu "uslovi korišćenja i narudžbe". Decembar Plaćeno porodiljsko i za žene angažovane po ugovoru o delu od 1. Tri reči: psorijaze prirodni preparati, prirodni preparati veoma, ekcem psorijazu keratoze, poreklo srbijaplacanje pouzecemisporuka, danadostavu placa kupac Dve reči: prirodni preparati, lecenje ekcema, psorijaze prirodni, unimel krema, prirodni preparat, staroplaninski melem Jedna reč: prirodni, ekcema, psorijaze, preparati, ekcem, unimel, dana, lecenje, psorijazu, veoma, kozi, koji, melem, cena, koristiti, koje, koze, tretmanu, krema, keratoze.

Skip to the navigation. Skip to the content. Zdravstvo o nama apoteka adresar prijava vesti linkovi marketing mapa sajta. Poreklo: Srbija Plaćanje: pouzećem Isporuka dana Dostavu plaća: kupac.

Preporučene oznake: prirodni ekcema psorijaze preparati ekcem unimel dana lecenje psorijazu veoma kozi koji melem cena koristiti koje koze tretmanu krema keratoze. Poslednje označeno. Popularne oznake. Zašto je važno da na vreme obavite pregled prostate? Najnovije Zašto je važno da na vreme obavite pregled prostate?

Posledice prevelike količine stresa i nagomilanih dnevnih obaveza mogu biti vidljive i na koži, u vidu psorijaze. Osim toga, ovaj dermatološki problem mogu izazvati i bakterijske ili virusne infekcije, povreda kože, opekotine od sunca i slično.

Ukoliko organizam postane preosetljiv na neke alergene iz spoljašnje okoline, ekcem se javlja kao reakcija na njih. To mogu biti razne supstance kao što su pojedini metali, aditivi, hemijska sredstva, ali i namirnice koje redovno koristimo u ishrani.

Postoje dva tipa ove kožne bolesti, a to su atopijski i kontaktni dermatitis. Osim crvenila i suve kože, i kod psorijaze i kod ekcema javlja se svrab, koji je jedna od najznačajnijih razlika između ova dva kožna problema.

Kod psorijaze je uglavnom prisutan blagi svrab u kombinaciji sa peckanjem, dok je ekcem praćen intenzivnim svrabom, koji se pogoršava noću. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, žutom noćurku i crvenom kantarionu, Staroplaninski melem za psorijazu efikasno otklanja ovaj kožni problem i daje vašoj koži lep i zdrav izgled.

Žuti noćurak je najbogatiji prirodni izvor vitamina F, koji blagotvorno deluje na kožu, a crveni kantarion ima regenerativna svojstva. Glavni sastojak ovog melema je Ihitol, crna gusta supstanca koja predstavlja sulfoniranu materiju uljnih škriljaca, a bogata je fosiliranim ostacima ribe i sadrži velike količine sumpora i fosfora, kao i ribljeg ulja.

Psorijaza može biti laka, teška i umerena, a njena pojava nije uslovljena godinama.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar