•  apr 10, 2022

Staroplaninski melem za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Staroplaninski melem za psorijazu

Učitajte fajl. Ok Cancel. Opis Informacije o proizvodu Slični proizvodi. Opis Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanje upalne procese na koži. Kako deluje Staroplaninski melem i od čega se sastoji? Uputstvo za upotrebu: Melem se nanosi jednom do dva puta na dan, uveče i ujutru u tankom sloju lepo utljavati. Trajanje tretmana je minimum 20 dana, bez prekida. Maksimalno korišćenje melema je 3 meseca i nakon toga morate napraviti pauzu od desetak dana. Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto vodom i sapunom min.

Za vreme terapije koristiti iskljucivo pamučnu odecu. Prednosti u odnosu na druge preparate Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab. Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antisepticko dejstvo. Poseduje jaku apsorpciju. Važne napomene Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože.

U tom slucaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom. Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu — Salicilne kiseline, nije preporucljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slucaju preporucuje parcijalni tretman. Ostale napomene Rok trajanja 12 meseci. Samo za spoljnu upotrebu iskljucivo po priloženom uputstvu. Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

Pakovanje melema: 60 ml. Informacije o proizvodu Kod proizvoda - SKU. Staroplaninski melem. Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka Oenothera Biennis koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona Hypericum Perforatum koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži.

Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled. Od toga jednom obavezno pre spavanja. Molimo vas da ukoliko ste koristili ovaj proizvod ocenite ga i u komentaru ukratko opišete svoje iskustvo.

Krema pomaže povređenom tkivu za brži oporavak, bolova u mišićima, leđima i zglobovima, preloma kostiju, zapaljenja nerava neuritisa, kod povreda tetiva, podliva, istegnuća misica i ligamenata. Prirodno ulje divlje čileanske ruže za uklanjanje akni, bora, strija, ožiljaka, keloida, staračkih pega, opekotina i oštećenja koze UV zracima. Apiderm ruska mast je višefunkcionalna i jedna je od najefikasnijih proizvoda sa mumiom i pčelinjim otrovom za saniranje nastalih promena na oštećenoj koži.

Krema protiv bora na vratu Areginine Essence gr. Goji Berry Anti-Aging Q10 krema za oči 30 ml. Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu 60 ml količina. Dodaj u listu želja. Šifra proizvoda: Kategorije: Akne, Bubuljice, Atletsko stopalo, Dermatitis, ekcem i psorijaza, Infekcije, gljivice, čirevi Oznake: akne, atletsko stopalo, čirevi, ekcem, melem, promrzline, psorijaza, tetive, ujedi insekata. Podeli proizvod.

Opis Dodatne informacije Recenzije 0 Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu je potpuno prirodni proizvod za lečenje Ekcema i Psorijaze i koji uspešno otklanje i ostale procese na koži. Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antiseptičko dejstvo. Poseduje jaku apsorpciju.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar