•  apr 11, 2022

Cime smanjiti proliferaciju celija kod psorijaze

Vesna Objavio Vesna
Cime smanjiti proliferaciju celija kod psorijaze

Pronadjite nas na google mapi. Pisite nam i pitajte za savet u vezi vaseg zdravstvenog problema. Takodje, mozete nam dati sugestije, preporuke i savete vezane za dizajn i sadrzaj sajta.

Koje teme vas najvise zanimaju? Ukazite nam na greske i dajte nam preporuku o sadrzini i snalazenju na nasem sajtu. Citokiniska mreza endometrijuma od menstruacije do implantacije. Citokini i funkcija vagine, grlica, materice Poreklo slabosti anti-tumorskog imuniteta kod sisara - evolucija hipoteze. Failure of Anti-tumor Immunity - Evolution of the Hypothesis.

Kako celije imunskog sistema ubijaju tumorske celije. Ordinacija postoji od Za to vreme je dozivela mnoge transformacije prilagodjavajuci se opremom i kadrovski promenama koje je razvoj savremene medicine nametao, kao i zahtevi pacijenata i trzista zdravstvenih usluga. Fototerapija kapilara, celulita, strija, starackih pega, akni i oziljaka. Lifting lica, peglanje bora, celulita i strija radiotalisnim ili ultrazvucnim uredjajem.

Anti aging programi. Tretman svih pigmentnih promena kao sto su tetovaze, trajne sminke i staracke pege. Epilacija obrva i nausnica. Zato preporučujemo prirodne metode dok ne dođe do potpunog izlečenja.

Srebrnasti, ljuspasti belezi ili crvenilo, na glavi, rukama, nogama, kolenima, laktovima, ušima i leđima. Smenjuju se periodi zapaljenskih reakcija i trenutnog olakšanja. Najviše se javlja tokom zimskih meseci, a ponekad su potrebni meseci ili godine da nestane. Kod nekih starenje pozitivno utiče, kod drugih negativno. Najučestalije se javlja kod ljudi uzrasta između 15 i 25 godina. Nije zarazno oboljenje. Najviše napada ljude sa belom bojom kože.

Čini se da se kožne ćelije ponašaju van svake kontrole. Umesto koža da se obnavlja na svakih dana, nove ćelije dostižu gornji sloj kože za 3 dana. Tako se stvaraju izdignuti delovi kože, dermatoze, koji su crvene boje i često svrbe. Ćelije se razvijaju i umiru. Ali zbog toga što prevelik broj ćelija tako čini, one imaju izdignut, srebrnast izgled. Psorijaza može imati veze sa konzumiranjem pogrešnih vrsta masti. Napadi su povezani i sa stresom, bolestima, hirurškom intervencijom, posekotinama, određenim virusnim i bakterijskim infekcijama, opekotinama od sunca, otrovnim bršljanom ili otrovnim hrastom.

Isto čine i lekovi poput hlorokina, litijuma i betablokera. Nemojte konzumirati steroide, alkohol i prerađenu hranu. Možda je ovde umešan i faktor nasleđa.

Prethodna imunizacija se pokazala kao uzrok ovog oboljenja kod pojedinih ljudi. Različiti medicinski lekovi koji se preporučju protivpsorijaze imaju potencijalno opasne neželjene efekte.

Razmislite o tome da postanete vegetarijanac. Problem mogu biti i sokovi od limuna. Post se može ponoviti nakon 4 sedmice. U međuvremenu treba biti na izuzetno hranljivoj dijeti. Svu nezdravu hranu treba odbaciti. Proverite i odbacite hranu na koju ste alergični. Čuvajte se mleka i pšenice. Bilo bi dobro ne konzumirati ih.

Jedite cela zrna žitarica, mahunarke i orašaste plodove. Mleko, sir, jaja, meso i živina sadrže arahonsku kiselinu koja uzrokuje da kožna oštećenja psorijaze postanu crvena i otečena. Ulje od jagorčevine 1 kapsula 3 puta dnevno ima suprotan efekat od ove kiseline. Ulja uzimajte iz prirodne hrane, poput lanenog semena, susama i soje. Ulje od lanenog semena sadrži jednu supstancu koja ublažava psorijazu.

Svakog dana tokom 2 meseca uzimajte kašičice zrna lecitina. Važni su i kalcijum, magnezijum i cink.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar