•  apr 10, 2022

Psorijaza i operacija

Vesna Objavio Vesna
I operacija psorijaza

Mast se upućuje bolesnicima s početnim stadijima bolesti u blagom obliku. Može se koristiti za trudnice i dojilje pod nadzorom liječnika.

U homeopatskom lijeku spominje se više od 30 lijekova za liječenje različitih oblika i lokalizacija psorijatičnih erupcija. Najčešće se koristi od njih i koristi se u ljekarni kombinirani lijekovi, preporučuje se za ovu bolest. Psorinokel H - kompleksne kapljice koje sadrže 11 osnovnih lijekova za liječenje psorijaze psorinum, sumpor, thuya, natura muratikum, itd. Lijek uklanja upalu i opijenost, normalizira imunitet, uklanja manifestacije eksudata.

Aktiviranje unutarnjih zaliha tijela, Psorinocheel H zaustavlja degenerativni proces kože i potiče njegovu regeneraciju. Doziranje je individualno. Standardna shema uključuje započinjanje liječenja s jednim kapom dvaput ili triput dnevno, svaki dan povećavajući jednu dozu po kapi na kapi, koje se kapaju izravno ispod jezika i zadržavaju tamo do apsorpcije.

Moguće je otopiti jednu dozu lijeka u 5 ml vode ili kapati dnevnu stopu u čaši vode i piti tijekom dana u pravilnim razmacima otopina se pohranjuje na tamnom mjestu. Otopina Loma Lux Lux Psoriasis sadrži homeopatske razrijeđenja nikla i kalij sulfata, kalija, natrija, cinkova bromida.

Soli hidrobromidne kiseline mogu regulirati funkcioniranje imunološkog sustava, smanjiti proizvodnju proupalnih čimbenika i stimulirati staničnu obnovu. Nikalna sol sumporne kiseline smanjuje površinsku osjetljivost kože i pomaže detoksifikaciji tijela, katalizirajući metaboličke procese.

Kalij - vlaži i uklanja piling, tonove i normalizira stanično disanje. Kontraindicirana u slučaju osjetljivosti na sastojke, zatajenje bubrega, tijekom trudnoće i hranjenja. Doziranje je proporcionalno tjelesnoj težini pacijenta, od pola do dvije žličice uzima se na prazan želudac jednom i za sat vremena suzdrže od jela i pijenja.

Uzmi krupina sublingvalno dva puta dnevno pola sata prije jela, doziranje za održavanje remisije - 7 žitarica na dan jednom. Trajanje terapije od dva tjedna do četiri, ponoviti u intervalima od tjedan do mjesec dana.

Složeni homeopatski pripravci mogu se davati u kombinaciji s drugim sredstvima psorijaze. Potrebno je promatrati interval od najmanje pola sata između metoda različitih lijekova. Homeopatski preparati nisu kompatibilni s crnom kavom, čašicom, slatkišima, inhalacijama, lijekovima kamfor-mentola. Budući da uzroci bolesti nisu uspostavljeni, tada preventivne mjere nisu lako odrediti.

Međutim, postoje preporuke koje promatramo, što može znatno produžiti razdoblja remisije i ublažiti relapse. Stručnjaci u pravilu daju posve povoljnu za životnu prognozu seksualne psorijaze, posebno njezinih laganih oblika.

No, trebate shvatiti da slijedi imenovanje liječnika jer liječenje može biti vrlo teško i dugotrajno, a također i zdrav stil života. Next page. Glavni » Zdravlje » Popularno o važnim » Psorijaza » Simptomi i vrste psorijaze. Medicinski stručnjak članka. Nove publikacije Ukrajina.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar