•  apr 14, 2022

Bioptron lampa psorijaza

Vesna Objavio Vesna
Bioptron lampa psorijaza

Ne postoji nijedan razlog da se koristi Bioptron lampa u dermatologiji. Govorim naravno o savremenoj dermatologiji, baziranoj na dokazima. Poslato: Pet Feb 27, pm. Poslato: Sre Apr 01, pm. Poslato: Sre Jul 01, pm.

Dobila Sam Biopron lampu na koršćenje zbog sinusa dali neko moze da mi kaže koliko puta dnevno smem da je koristim i da li smem isti dan da tretiram sinuse i kičmu. Do sada sam po tri minita grejala sinuse pa kičmu ujtru i uveče. Da li je to OK? Poslato: Čet Avg 11, pm. Ima li neko skorije iskustvo sa ovom lampom? Planiram da probam, pa me zanimaju vasa iskustva?

Poslato: Čet Jun 23, pm. Evo, da probam koliko toliko da iznesem mišljenje koje je ispravno, a mislim da sam najobjektivniji jer sam dugo radio u Bioptron centru kao lekar i imam dosta iskustva sa primenom Bioptron svetlosne terapije kod najrazličitijih stanja. Najpre da kažem da aparat nije svemoguć i da često nije efektivan kod pojedinih pacijenata, pa je najbolje pre kupovine iskoristiti mogućnost koju nudi Bioptron centar, a to je da se iskoristi vaučer od tri besplatna tretmana, isproba da li je terapija delotvorna uz maksimalnu i veoma stručnu pomoć lekara koji rade u centru.

Tri tretmana su najčešće dovoljna da se efekti ispolje ili ne ispolje, i onda možete objektivno zaključiti da li je ovaj aparat delotvoran kod vas, a ako zaključite da jeste, to je jedna vrlo ozbiljna i veoma korisna investicija. Moje iskustvo u kliničkom radu sa pacijentima je da je ubedljivo najbolji efekat postignut sa dijabetičarima koji su imali višemesečne i višegodišnje rane za koje su čak i vaskularni hirurzi davali jako loše prognoze, rezultati su bili impresivni, za dve do tri nedelje, rane su potpuno epitelizovale i zarastale.

Efekat kod hematoma, i kod ljudi sa kompromitovanom venskom cirkulacijom i venskim ulkusima su bili podjednako impresivni, a treći efekat koji je bio zapanjujuć su dugogodišnji bolesnici sa aknama.

Razočaravajuć rezultat je, na osnovu mog iskustva bio sa koštano-zglobnim promenama kod reumatoidnog artritisa, alopecijom ćelavost, rozaceom i ekcemom. Pojedini pacijenti sa sinusitisom su potpuno rešili problem za veoma kratko vreme, dok je, na žalost, kod izvesnog broja efekat potpuno izostao. Efekat je, na žalost, potpuno izostao kod diskopatija.

Nadam se da sam svima pomogao, i kao neki zaključak ove priče jeste, da ipak svima preporučujem bioptron, jer je dokazano najjači imunostimulator, ali da se na kupovinu odlučite tek nakon što isprobate terapiju u bioptron centrima. Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje. Odjavi se [ Google [Bot] ]. Stranica 1 od 1.

Prethodna tema Sledeća tema. Tema posta: Bioptron lampa Poslato: Uto Avg 30, pm. Pridružio se: Ned Feb 20, am Postovi: Tema posta: Poslato: Uto Avg 30, pm. Pridružio se: Čet Okt 21, pm Postovi: 94 Lokacija: bgd. Tema posta: Poslato: Sre Avg 31, am.

Pridružio se: Sre Jan 26, pm Postovi: Pridružio se: Uto Jul 05, am Postovi: Tema posta: Poslato: Sre Avg 31, pm. Tema posta: Poslato: Čet Feb 26, pm. Pridružio se: Ned Jun 01, pm Postovi: Tema posta: Poslato: Pet Feb 27, pm. Pridružio se: Sre Avg 27, am Postovi: Ja sam dugo vremena koristio za lice bioptron lampu i nisam primetio efekat. Tema posta: Poslato: Sre Apr 01, pm. Pridružio se: Sub Mar 28, pm Postovi: 8.

A imali ko iskustvo sa bolom u krstima? Pomaze li lampa? Tema posta: Korišćenje bioptron lampe Poslato: Sre Jul 01, pm. Pridružio se: Sub Jan 17, pm Postovi: 3. Pridružio se: Sre Jun 09, am Postovi: Pridružio se: Pon Avg 04, pm Postovi: 3. Pošaljite nam vaše pitanje iz oblasti zdravlja i lepote i naš tim lekara će vam sa zadovoljstvom dati najbolji savet. Nagrađeni medicinski aparat za vrhunsku negu lica - podstiče stvaranje kolagena i elastina i ublažava vidljive znakove starenja.

Profesionalni rezultati za samo dve nedelje, bolji od efekata bilo koje antiejdžing kreme. Tretman koji možete koristiti kod kuće. Tehnologija koja menja život: za samo deset minuta dnevno, maksimalno smanjuje bol, delujući na zglobove, mišiće i ligamente. Svetlosni talasi prodiru u tkiva, smanjuju upalu i podstiču cirkulaciju i reparaciju povređenih mišića, tetiva i ligamenata.

Pogledajte video. Posle 30 godina intenzivnih istraživanja, na stotine kliničkih ispitivanja i značajnih ulaganja, BIOPTRON je vodeći aparat u svetu za svetlosnu terapiju za profesionalnu upotrebu. Vrhunski lekari i naučnici širom sveta ispitali su i preporučuju našu revolucionarnu svetlosnu terapiju. Isprobajte je i vi već danas. Kutak za doktora. Kao što naše studije slučaja pokazuju, BIOPTRON uklanja bakterije - uzročnike akni koje se nalaze duboko ispod površine kože, leči postojeće nepravilnosti i sprečava pojavu akni.

Podatke će obraditi naš IT sektor. Podaci se mogu koristiti samo u navedene svrhe i neće biti dostavljeni drugima bez prethodne saglasnosti vlasnika. Pročitajte sva svedočenja.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar