•  apr 10, 2022

Melem za kurje oko bradavice hemoroide psorijazu i ekcem

Vesna Objavio Vesna
Kurje melem ekcem psorijazu i za hemoroide oko bradavice

Tako je to bilo 10 godina. Od stida sam izbegavao da se rukujem sa prijateljima, non stop sam držao ruke u džepovima. Neznam šta sve nisam probao, ali ništa mi nije pomoglo. Sve dok nisam čuo za Vaš melem.

Hvala vam unapred. Melem mi je puno pomogao, evo sada će mesec dana kako ga koristim, imam ga još uvek pa kada budem potrošlila zvaću vas da me posavetujete da li da ga koristim i dalje ili da napravim pauzu. Pozdrav od Jasmine iz Vršca. Onda sam po preporuci farmaceuta uzela vas melem i bilo je kao rukom odneseno!

Veliko hvala!!! Posle dana koriščenja crvenilo i osip uz neverovatan osećaj svraba u predelu pazuha obe ruke se drastično smanjio, a posle 5 dana i nestao. Povremeno mi se taj problem javljao usled velikog stresa. Ali uzroke i stres čovek ne može da predvidi, tako i ovaj moj problem koji se javio pre Nove godine.

Srećom, uspela sam da pretražujući Intrnet i prirodne načine lečenja ovakvih i sličnih bolesti, naiđem na vašu elektronsku stranicu sa pregledom vaših prirodnih melema. Želim da Vam se, ovim putem zahvalim za preparat, koji mi je pomogao u izuzetno kratkom roku i da vam poželim mnogo sreće u daljem radu i istraživanju i da pomognete i drugim ljudima kao i meni. Puno pozdrava! Ovo je odlično. Dragana ''. Za 7 dana tvoja koža dobija gladak i zdrav izgled, a svrab i bol nestaju.

Moć prirode, bez hemije i kortikosteroida do lepe kože. Mogu ga slobodno koristiti stariji, deca i bebe. Staroplaninski melem za Ekcem i dermatitis sa svojom jedinstvenom formulom i veoma jakim hidratantnim sastojcima na bazi lekovitih bilja i tvari veoma uspešno otklanja upalne procese na koži kao što je Ekcem. Tretman je izuzetno efikasan i nakon svega 7 dana Vaša koža dobija gladak i zdrav izgled, a svrab i bol nestaju. Procenat izlečenja Ekcema je veoma visok i siguran. Melem uklanja bol, svrab i crvenilo.

Poseduje veoma moćno dejstvo. Melem sa svojom jedinstvenom formulom uspešno otklanja upalne procese na koži.

Melemi i kreme, Staroplaninski melem - PRIMED BIO Apoteka

Ne sadrži opasne supstance kao što su kortikosteroide, citostatike niti bilo kakve druge veštačke i agresivne hemijske supstance. Melem takođe ima veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboroični efekat. Izuzetno efikasan u tretmanu ekcema. Nakon nekoliko dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Moć prirode za lepši dan Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje mogućnost da se razume priroda, njene zakonitosti i promene, i tek tada mogu da se upotrebljavaju pokloni prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja. Staroplaninski melem upravo predstavlja skladan spoj tradicionalnog sa modernim. Spoj tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke. Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina, u ataru sela Velika Lukanja. Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, crna, bituminozna supstanca bogata fosiliranim ostacima ribe koja sadrži velike količine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar