•  apr 11, 2022

Biljna krema angel za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Biljna krema angel za psorijazu

Kod lakšeg crvenila bez ljuspi krema za psorijazu se nanosi nekoliko puta dnevno na obolela mesta. Kod jako psorijatične kože i velikih ljuspi krema se dobro utrlja puta dnevno dok se koža ne smiri, a onda se nanosi 1 do 2 puta dnevno za uklanjanje tragova crvenila i psorijaze.

Krema se može koristiti i za decu. Pakovanje BioPsorijaza kreme za psorijazu: teglica od ml. Rok upotrebe je godinu od datuma proizvodnje. Nakon otvaranje rok upotrebe je 3 meseca od trenutka otvaranja tube. Čuvati BioPsorijaza kremu zatvorenom u teglici na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu. Prirodna terapija za psorijazu : Za lečenje psorijaze prirodnim putem najbolji izbor je kupovina našeg Psorijaza kompleta u kome su dve kreme za psorijazu, čaj i tinktura za psorijazu.

Kupovinom psorijaza kompleta dobija se nevenova krema gratis a terapija lečenja psorijaze traje skoro dva meseca. Psorijaza komplet možete naručiti preko našeg sajta ili putem telefona i maila. Naručite BioPsorijaza kremu pouzećem direktno na vašu adresu. E mail za naručivanje: [email protected]. Poštovani Dalibore, ne šaljemo za Nemačku a ni za inostranstvo generalno. Kupila sam Vasu kremu i moram da Vam kazem da je cista prevara.

Nevenova krema za ekcem, koprivnjaču, psorijazu ojede BioCalendula

Nevenova krema — regenerativna krema od nevena. Nevenova krema za ekcem BioCalendula je posebna biljna krema od nevena. Dugo godina su nam inspiraciju za korišćenje prirodnih preparata bili spisi Marije Treben. U svim prilikama je Marija Treben isticala lekovitost i delotvornost koju ima nevenova krema ili nevenova mast.

Mi smo je sami pravili u kućnim uslovima i imali smo kvalitetnu mast od nevena dobijenu na stari tradicionalan način. Medjutim, tako dobijena tradicionalna krema od nevena je imala neke nedostatke iako je odlično delovala. Na žalost, na tržištu nismo mogli da nadjemo preparat koji bi bio kvalitetna nevenova krema, ni u domaćoj radinosti a ni kod komercijalnih proizvodjača. A onda smo se na planini Tari, u jugozapadnoj Srbiji, susreli sa jednom vanrednom staricom, baka Miljom, koja nam je u jednom trenutku pomogla sa svojom kremom od nevena.

To je bio sjajni tradicionalni travarski melem od nevena i par drugih biljki. Baka Milja nam je otkrila tajnu da u tradicionalnu mast od nevena ona stavlja još neke sastojke koji pomažu da delovanje melema bude još lekovitije. Tu, pored Zaovinskog jezera baka Milja nam je u svojim im godinama otkrila i još nekoliko travarskih tajni oko slaganja biljaka, proporcija, šta gde ide a gde šta ne ide od biljaka i ostalih sastojaka.

Posle toga su se vrhunski farmaceuti su se pozabavili zadatkom da travarsku mudrost ugrade u znanje nauke, i da izaberu najbolju kozmetičku podlogu i dodatke koji dodatno deluju na kožu.

Tako smo dobili najbolju kremu od nevena koju možete naći. Sve je u njoj prirodno i lekovito. Najbolja krema od nevena mora da u sebi ima visoku koncentraciju aktivnih materija ali i da bude u kvalitetnoj kozmetičkoj podlozi, da bi lekovite materije iz nevena mogle da prodru u kožu, kao i da sam krema od nevena neguje kožu.

Ponosno smo što smo je napravili i što postoji BioCalendula regenerativna krema od nevena, jer će mnogi ljudi imati priliku da po pristupačnoj ceni dobiju najbolje od prirode. Priroda na Dar se potrudila da bogatstvo naše tradicije podeli sa svetom. BioCalendula je vrlo sofisticirana i superiorno kvalitetna krema od nevena, vrlo unapredjen tradicionalni melem od nevena, koji deluje snagom nevena na mnoge kožne probleme.

BioCalendula nevenova krema za ekcem kod dece i odraslih. Čim namažete BioCalendula nevenovu kremu na ekcem videćete i osetićete blagotvorno dejstvo. Krema od nevena neguje i vlaži kožu, smiruje upalu i vrši regenerativnu funkciju iritirane kože. Biljne masti orašastih plodova Sasvim je druga situacija kada govorimo o prirodnim biljnim uljima, koje dobijamo direktno iz namirnica.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar