•  apr 14, 2022

Trava za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Za psorijazu trava

Njegova neobična boja katrana potiče od stabla breze koja čini osnovu sapuna. Potpuno prirodan proizvod na bazi solidola i lekovitog bilja sa Altaja. Ne sadrži sintetičke aditive, antibiotike i hormone, već samo prirodne komponente. Cena: ,00 RSD. Uz adekvatno lečenje, manje stresa, pravilnu ishranu i održavane spoljne higijene, može se kontrolisati i smanjiti mogućnost da se ova kožna bolest pojavi. Evo danas sam nazalost obavestena da mi unuka od 10 godina ima psorijazu.

Danas je bila kod lekara jer joj se na glavi pojavilo perutanje koze i svrab. Tako da su ustanovili to. Dobila je dve kreme i za mesec dana na kontrolu. Brine me kako tako malo dete da dobije psorijazu. Psorijaza je oboljenje kože koje se javlja i kod dece i kod odraslih. Od naših proizvoda savetujem Origanol strong kapsule i ulje crnog kumina koje smeju da koriste i deca.

Imam crvene fleke i ponekad se ljusti koza. Kao sto ste naveli gore. Sta mislite da li da nastavim da je koristim. Savetujem Vam Origano derm kremu da lokalno aplikujete a oralno da koristite ulje divljeg origana. Postovanje, Moj sin ima psorijazu na kozi glave vec godina. Prvo kao mala krastica pa se siri, crvena koza I ljuspa se…siri se u krug…pio je metatrexat, keracutan, I razne kreme od kojih I daivoneks…sve mu je gore.

Sta da rafi? Ja imam 17 godina i vec 6 meseca kako imam psorijazu na kozi glave i po telo. Isao sam kod lekara isprobao sve i svasta i nista ne pomaze ljusti se kora i opet se pojavi ako moze pomoc.

Preporučujem Vam ulje crnog kumina, 3×1 kašičicu na dan, pre obroka, 3 meseca u kontinuitetu a zatim pravite pauzu od mesec dana. Vec vise od 10 godina imam psorijazu na zadnjem delu glave i gornjem delu cela. Sve 8 svasta sam probao, ali bez uspeha. Najgore je u prolece i jesen. Rado bih poslusao Vas savet. Unapred hvala! Savetujem Vam ulje crnog kumina, da pijete 3×1 kašičicu na dan pre obroka i lokalno aplikujete, 2x na dan. Pozdrav,psorijazu imam vec dvadesetak godina na glavi i laktovima i u intimnim predelima svasta sam probala nista ne pomaze molim za savet.

Savetujem Vam ulje crnog kumina, 3×1 kašičica na dan pre obroka, 3 meseca u kontinuitetu i Biofeme kapsule, 2×1 na dan. Pozdrav ja imam vec 15 god psorijazu dobila sam je kad sam imala 3 god imam na telu i glavi probala sam svasta nista ne pomaze molim za savet.

Od Probotanic proizvoda Vam savetujem da pijete ulje crnog kumina, 3×1 kašičicu na dan, pre obroka, 3 meseca u kontinuitetu a zatim pravite pauzu od mesec dana.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar