•  apr 10, 2022

Slana soba za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Slana soba za psorijazu

Ponuda je samo na Grupovini. Ponuda ističe za. Ocena korisnika. Slana soba za decu. Slana soba za odrasle. Javi kad se aktivira. Ponuda uključuje. Dva tretmana za odrasle ili za decu. Uslovi korišćenja. Možeš kupiti više kupona Obavezna najava unapred Ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš u zakazano vreme, obavezno otkaži svoj termin minimum dan ranije, u suprotnom tvoj kupon će se smatrati iskorišćenim Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti.

Rok iskoristivosti kupona. Slana soba Zamenite tri dana na moru jednim tretmanom u slanoj sobi! Dva tretmana za odrasle ili Dva tretmana za decu Ukoliko imate probleme sa disajnim putevima, sinusima, hronične upale grla, angine, upale krajnika, upale pluća, astmu ili probleme sa kožom, iskoristite sjajnu ponudu i uradite nešto za svoje zdravlje.

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu Kupon stiže u roku od 20 minuta ukoliko uplatu vršiš putem PostFin Kupon stiže za dva radna dana ukoliko uplatu vršiš opštom uplatnicom ili internet bankarstvom Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon. Health slana soba Studio za poboljšanje fizičkog stanja Health Slana soba otvoren je za sve koji brinu o svom zdravlju. Radno Vreme: Facebook page: facebook.

Komentari Učitavanje komentara Za što bolji učinak, preporučljivo je uraditi 10 do 15 tretmana. Za odrasle jedan tretman traje 40 minuta, dok je za decu upola kraći i traje 20 minuta. Za to vreme, odrasli se opuštaju u prelistavanju magazina ili pukom dremanju, dok je za decu uglavnom predviđen prilagođen kutak prostorije sa igračkama, kako bi se opustila i bila mirna.

Boravak u ovim prostorijama otvara i pročišćava disajne puteve, olakšava protok vazduha kroz disajne puteve i ublažava bolove, opušta nervni sistem i pomaže u otklanjanju stresa i problema sa spavanjem, ali i u svrhu prevencije virusa, prehlada i raznih oboljenja. Skeptici, naravno, postoje i u ovom slučaju i upitaće da li je boravak u ovim sobama zaista delotvoran kao što se priča. Iz ličnog iskustva boravka u jednoj ovakvoj prostoriji u salonu St.

Angelino, mogu reći da mi je pomogao, konkretno u situaciji sa napadom kašlja; kod deteta je bio problem sa zapušenim gornjim disajnim putevima, koji su se poboljšali nakon četiri tretmana, bez upotrebe bilo kakvih lekova.

U svakom slučaju, kao i kod mora, ne može da škodi. Podeli dalje 2 komentara Click here to post a comment Cancel reply Comment. Veb mesto. Konkretno, u St. Slične cene su, čula sam, i u Novom Sadu. Ljubav Objekti pažnje Seksualnost. Objekti pažnje Zašto žene pitaju za horoskopski znak na prvom sastanku 2 meseca ranije. Ljubav Šta spada u poštovanje granica i kako da znate kad je vreme za uzbunu? Seksualnost Postoji li rok trajanja za seksualno zadovoljstvo?

Digitalni aparati i kamere Gadžeti Mobilni telefoni Računari i multimedija. Računari i multimedija Vrhunsko trolovanje koje vas neće ostaviti ravnodušnim Računari i multimedija Edukativni Insta profili koje ne smete propustiti da zapratite! Tech 6 aplikacija za mentalno zdravlje za korišćenje tokom kriznih situacija Brak Deca Moj dom Trudnoća.

Deca Povratak u školu u vreme korone: kako je izgledao prvi septembar 1. Moda Parfemi Šminka Svakodnevna nega. Stil Chanel advent kalendar drama 2 sedmice ranije.

Šminka Kozmetička kuća Kaypro otvorila svoju prvu prodavnicu u Srbiji! Fitnes Ishrana i dijete Lice i telo Zdravlje žene. Zdravlje 7 saveta da trenutno zaštitite svoje mentalno zdravlje na internetu 12 meseci ranije.

Zdravlje žene Pregled glavu čuva — ispovest o tumoru dojke i kako se nositi sa tim 6. Astrološko ćoše Posao Saveti Uspešne žene.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar