•  apr 14, 2022

Uni melem za psorijazu cena

Vesna Objavio Vesna
Uni melem za psorijazu cena

Popularni proizvodi. U bogat sastav mleka ulaze najkvalitetnija, hladno ceđena biljna ulja soje, susama i jojobe koja kožu neguju, čine glatkom i mekom na dodir, kao i ulje iz koštica grožđa koje je štiti od slobodnih radikala i prevremenog starenja.

Sadrži i trigliceride kokosa koji na površini kože stvaraju zastitnu barijeru i pritom omekšavaju kožu, umiruju je i Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente i eliminiše celulit! Jedini preparat koji sadrži 2 različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi sa Vitaminom C i Magnezijumom. Formula za lepšu kožu, kosu, nokte Kamu kamu prah se dobija od bobičastog Amazonskog voća lat.

Myrciaria dubia koje raste u poplavljenim tropskim šumama uz reku Amazon. Ova žbunasta biljka uspeva na području Perua, Brazila, Kolumbije i Venecuele. Plod je veličine trešnje, a boja mu varira od crveno-zelenkaste do tamno ljubičaste tokom sazrevanja Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Ekcem i Psorijazu je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa.

Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja. Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka napomenućemo i Ekstrakt Žutog Noćurka Oenothera Biennis koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona Hypericum Perforatum koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože.

Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje preparatu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akne, Atletsko stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled. Rok trajanja : 12 meseci. Čuvati: na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.

Pre naručivanja proizvoda posetite stranicu "uslovi korišćenja i narudžbe". Decembar Plaćeno porodiljsko i za žene angažovane po ugovoru o delu od 1. Tri reči: psorijaze prirodni preparati, prirodni preparati veoma, ekcem psorijazu keratoze, poreklo srbijaplacanje pouzecemisporuka, danadostavu placa kupac Dve reči: prirodni preparati, lecenje ekcema, psorijaze prirodni, unimel krema, prirodni preparat, staroplaninski melem Jedna reč: prirodni, ekcema, psorijaze, preparati, ekcem, unimel, dana, lecenje, psorijazu, veoma, kozi, koji, melem, cena, koristiti, koje, koze, tretmanu, krema, keratoze.

Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota. Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.

Srpski Slovenčina English German Shqip. Korpa je prazna. Main Menu. Naslovna O Nama Stara Planina. Analna Fisura. Melem za Ekcem i Psorijazu. Korpa Vaša korpa je prazna. Staroplaninski Melem. Zašto koristiti Staroplaninski Melem? Pravljeni po receptima gorštaka Terapija je bezbolna i krajnje efikasna Bez iritacija i oštećenja zdravog tkiva Nema potrebe za flasterima i zavojima za vreme terapije Ne napada zdravo tkivo i novoformiranu potkožicu.

Ko i Gde? Trenutno prisutnih: Ko je na mreži: gostiju i nema prijavljenih članova. Garancija Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije.

Prijatelji Sajta: Primarna Medicina. Peglana Kobasica.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar