•  apr 14, 2022

Staroplaninski melem za psorijazu cena

Vesna Objavio Vesna
Staroplaninski melem za psorijazu cena

Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke. Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina. Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, crna, bituminozna supstanca bogata fosiliranim ostacima ribe koja sadrži velike količine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja melemu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije. Po receptima gorštaka, spoj ovih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži - psorijaza. Melem uklanja bol, svrab i crvenilo. Poseduje veoma moćno dejstvo!

Melem sa svojom jedinstvenom formulom uspešno otklanja upalne procese na koži. Ne sadrži opasne supstance kao što su kortikosteroide, citostatike niti bilo kakve druge veštačke i agresivne hemijske supstance. Melem takođe ima veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboroični efekat. Izuzetno efikasan u tretmanu psorijaze. Nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Staroplaninski melem je registrovan i atestiran preparat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju "zavedeno pod brojem N od Kontraindikacija nema.

Kod psorijaze je uglavnom prisutan blagi svrab u kombinaciji sa peckanjem, dok je ekcem praćen intenzivnim svrabom, koji se pogoršava noću. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, žutom noćurku i crvenom kantarionu, Staroplaninski melem za psorijazu efikasno otklanja ovaj kožni problem i daje vašoj koži lep i zdrav izgled. Žuti noćurak je najbogatiji prirodni izvor vitamina F, koji blagotvorno deluje na kožu, a crveni kantarion ima regenerativna svojstva.

Glavni sastojak ovog melema je Ihitol, crna gusta supstanca koja predstavlja sulfoniranu materiju uljnih škriljaca, a bogata je fosiliranim ostacima ribe i sadrži velike količine sumpora i fosfora, kao i ribljeg ulja. Psorijaza može biti laka, teška i umerena, a njena pojava nije uslovljena godinama. Mogu je imati, kako deca, tako i odrasli. Lečenje psorijaze zavisi od stadijuma u kojima se javlja.

Trajni lek ne postoji, ali dobra vest je da pravilnom negom može da se drži pod kontrolom, da se smanji i dovede do povlačenja. Staroplaninski melem za psorijazu je potpuno prirodan proizvod koji će uspešno otkloniti uplane procese na vašoj koži. Borila sam se s psorijazom čak devet godina. Od stresa su mi se pojavile beličaste ljuske najpre po rukama, a potom stomaku i nogama. Od svih terapija i preparata najviše mi je pomagao odlazak na more, iako je bio praćen drugim neprijatnostima poput čudnih pogleda ljudi.

To je baš uticalo na moju psihu. Nisam se osećala dobro, patila sam i od depresije. Doktori su mi preporučivali razne kreme i govorili da jačam imunitet, a moje stanje se samo pogoršavalo.

Svima bih preporučila preparat uz pomoć kog sam uspela da rešim svoj problem — Staroplaninski melem za psorijazu. Trebalo mi je mesec i po dana da se povuče i poslednji pečat, ali vredelo je. Kada sam otišla na kontrolu, doktorica je bila u čudu kako je to uopšte moguće. Ostale su mi samo gotovo neprimetne tačkice, za koje očekujem da se povuku na moru, na koje konačno mogu da odem bez strepnje kako će me ljudi gledati na plaži.

Prvo je u potpunosti promenio način ishrane, a potom probao sve vrste čajeva i vitamina. Koristio je čak i kremu sa kortikosteroidima, ali mu nije pomogla. Svrbelo ga je celo telo, nismo znali kako da mu pomognemo. Eterično ulje bora mu je malo ublažila tegobe, ali čim je prestao da maže, sve se opet vratilo na isto. Na internetu sam pronašao Staroplaninski melem, pročitao sastojke i iskustva, a potom ga naručio.

Mesec i po dana smo mazali svako jutro i svako veče, posle 20 dana smo videli znakove poboljšanja. Nismo odustajali i uspeli smo, psorijaza je u potpunosti nestala. Ne znam šta bismo uradili, da nisam pronašao ovaj melem.

Dobio sam psorijazu u Crvene ljuspice pojavile su mi se na stopalima, morao sam da prekinem sa treninzima na neko vreme jer su mi i noge oticale. Čarapa mi je smetala, a o patikama da ne govorim. Doktor mi je prepisao kremu sa kortikosteroidima. Koristio sam je neko vreme. Dok sam mazao, bilo je ok, bar je svrab nestao.

Međutim, kada sam prestao sa terapijom, sve se vratilo na staro. Odlučio sam da probam sa prirodnim preparatima. Krenuo sam sa biljnim kapima, čajevima, probao razne kreme, a situacija ista kao sa kortikosteroidima, kad prestanem da koristim, crvene ljuspice se opet pojave, pa prelaze u bele hrapave pečate.

Jedini preparat, koji je isto na biljnoj bazi, posle kog mi se psorijaza nije vraćala je Staroplaninski melem. Nakon godinu dana mučenja i pauze od treninga, konačno sam mogao normalno da funkcionišem i da se vratim na teren. Stvarno odličan proizvod. Moj sin je u trećoj godini dobio psorijazu. Prvo smo mislili da je u pitanju alergija na namirnice, što nam je jedan od lekara i rekao. Nega zuba [38] Intimna nega [4] Kozmetika za muškarce [9].

Kozmetika za bebe i decu [31] Aromaterapija [] Dekorativna kozmetika [62]. Domaćinstvo [52] Kozmetički poklon setovi [10] Prirodne sirovine za negu i lepotu [16] Ambalaža - plastična staklena aluminijumska [40]. Prikaz 12 24

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar