•  apr 12, 2022

Sorion krema za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Sorion krema za psorijazu

Od treće godine imam psorijazu na licu i genitalno. Nakon primjene brojnih preparata jedino što mi je pomoglo su bili kortikosteroidni pripravci. Sorion krema je za mene pravo otkriće. Jedini preparat koji uspijeva posve riješiti i promjene na licu i promjene u anogenitalnoj regiji.

Postojeći ekcemi su primjenom Sorion kreme potpuno nestali. Do sada su nestajali samo na terapiji kortikosteroidima. Šampon koji intenzivno njeguje i ublažava gruboću, crvenilo i nadraženu kožu vlasišta. Za više informacija o SORION proizvodima, novostima i savjetima o njezi osjetljive kože pretplatite se na naš besplatni newsletter.

Marta Kod Soriona mi se sviđa što je na prirodnoj bazi i što je učinkovit! Snježana Kvaliteta na prvom mjestu, dakle Sorion. Marija Od kad koristim vase proizvode preporodila sam se, vrijede svake kune. Vladimir Sorion brzo i učinkovito djeluje na psorijazu. Željko Najbolja krema za psorijazu koju sam do sada koristio, a isprobao sam ih dosta. Ivana Nakon skoro 13 godina pronašla sam kremu koja doista pomaže kod psorijaze.

Neda Sorion krema je prva krema nakon dugogodišnjeg iskušavanja raznih preparata koja već nakon mazanja utječe na smanjenje prhutanja, te vodi do isčezavanja crvene kože. Kvaliteta na prvom mjestu, dakle Sorion.

Sorion krema gdje kupiit psorijaza | Sanidex u Hrvatskoj

Učinkovit preparat nema usporedbe sa drugim preparatima. Od kad koristim vase proizvode preporodila sam se, vrijede svake kune. Samo tako nastavite. Sorion brzo i učinkovito djeluje na psorijazu. Psorijaza je nestala nakon mnogo godina muke i patnje. Najbolja krema za psorijazu koju sam do sada koristio, a isprobao sam ih dosta. Ne koristim druge preparate dok koristim Sorion kremu. Nakon skoro 13 godina pronašla sam kremu koja doista pomaže kod psorijaze.

Presretna sam i slobodno se odlučite isprobati, vjerujte nije bačen novac, a mi psorijatičari najbolje znamo koliko košta ova bolest! Sorion krema je prva krema nakon dugogodišnjeg iskušavanja raznih preparata koja već nakon mazanja utječe na smanjenje prhutanja, te vodi do isčezavanja crvene kože.

Zaista sa Sorion kremom vidim očigledne brze promjene već nakon kratke primjene na laktovima. Interglutealno područje na kojem sam isprobavala razne preparate je tek sa Sorion kremom zacijelilo uz nešto dugotrajniju i dosljednu primjenu. Osim poboljšanja koje imam na koži krema je ugodnog mirisa te mi puno znači što je prirodna. Od treće godine imam psorijazu na licu i genitalno. Nakon primjene brojnih preparata jedino što mi je pomoglo su bili kortikosteroidni pripravci.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar