•  apr 13, 2022

Psorijaza lijecenje prirodnim putem

Vesna Objavio Vesna
Psorijaza lijecenje prirodnim putem

Kožu koja nije zahvaćena psorijazom zaštitite kremom za sunčanje. Neka se u vašoj ishrani nadje sveže voće i povrće, izvori proteina kao što su piletina, riba, mahunarke, zatim hrana bogata vlaknima, žitarice, orasi i semenke, maslinovo ulje.

Izbegavajte preradjene namirnice, crvena mesa, zasićene masti, rafinisan šećer i namirnice sa mnogo ugljenih hidrata. Nekoliko čenova dnevno pomaže u izbacivanju toksina iz organizma. Ovako dobijen losion nanosite na obolele predele na koži. Mirjana i Vedran Hasanagic M. Prirodni lekovi za lečenje artritisa. Jačajte imunitet uz ove namirnice. REN: 8 Zdravstvnih prednosti. Izborite se sa nedostatkom magnezijuma uz ovu namirnicu. Naslovna Alternativna medicina Prirodni lekovi Psorijaza- lečenje prirodnim putem.

Prirodni lekovi Psorijaza Zdravi saveti. Autor KucniLekar Poslednje ažuriranje Jan 17, Featured koža. Redakcija Kućni Lekar: Vaš vodič do savršenog zdravlja. Predhodni tekst Mirjana i Vedran Hasanagic M. Sledeći tekst Prirodni lekovi za lečenje artritisa.

Mnogi su čitali i ove tekstove Više od autora. Prirodni lekovi. Pred Slede. Avatars by Sterling Adventures. Prijavite se. Dobrodošli, prijavite se na svoj račun. Zaboravili ste lozinku? Porijeklo bolesti je nepoznato, ali poznata je činjenica da je to genetska bolest. Psorijatične lezije biološki se razlikuju od klasične suhe kože poznate kao kseroza i klasificiraju se kao eritroskvamozne, što znači da su uključeni i krvne žile i dublji epidermalni slojevi kože.

Nedostaci u regeneraciji stanica uzrok su takozvanih mrlja. Ovi nedostaci uzrokovani su većim brojem čimbenika:- Upalne reakcije u dubljoj dermi i gornjoj epidermi, — Povišena stopa stvaranja novih keratinocita dominantni tip stanica u epidermi, — Skraćeni ciklus rasta stanica kože, — Izmijenjeni proces deskvamacije kože deskvamacija se odnosi na prirodni proces u kojem se vanjski sloj kože ljušti. Izmjena prehrambenih navika, korištenje raznih agresivnih krema na recept koje ne pomažu nikako ili vrlo malo.

Kreme koje posle dužeg korištenja ostavljaju nuspojave. Identične savjete sam dobio i od liječnika — mojih prijatelja — a i najboljih specijalista za ovaj problem u Parizu, gradu poznatom po medicinskim istraživanjima.

Govorili su mi da trebam smanjiti stres, izbjegavati začinjenu hranu, jesti ribu zbog ribljeg ulja. To sam prihvatio zdravo za gotovo i krenuo sam slijediti upute liječnika kojima sam bezgranično vjerovao. Na žalost, stanje se nije popravljalo, nego se još više pogoršalo. Umjesto jednom ili dva puta u godini da se pojavljuje, psorijaza je postala hronična. Samo one koje muči ovaj problem, znaju muku sa svrabom, flekama, noćnim buđenjem.

Pošto sam radoznala osoba i volim da istražujem počeo sam da se educiram o raznim kremama koje sam koristio. Kako sam više čitao literaturu sve sam se više plašio za sebe iz razloga što sam koristio sve moguće kreme i tablete.

Mnoge od tih imaju ozbiljne nuspojave. U isto vrijeme i moja supruga je imala identičan problem. Malo ranije nego ja, ali ipak oko tih godina. Ona je koristila i neke eksperimentalne metode koje nisu urodile plodom.

Počeo sam da ga koristim znajući da je poptuno prirodan proizvod I da ne može biti nuspojava. Jednostavno nemam šta da izgubim. Moja agonija me natjerala da sve probam, kako bih se riješio psorijaze. Ništa me ne košta. Bio sam mnogo skeptičan, ipak sam probao sve moguće proizvode do kojih sam mogao doći.

Međutim, već u roku dva dana osjetio sam poboljšanje. To me jako iznenadilo, a mogu reći i obradovalo. Napokon sam mogao biti miran bez bolova, svraba. Potrudio sam se da budem disciplinovan. Redovno sam mazao, a svaki dan je bilo sve bolje i bolje.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar