•  apr 10, 2022

Melem protiv psorijaze

Vesna Objavio Vesna
Melem protiv psorijaze

Medutim, postoji niz tretmana koji u većini slučajeva mogu simptome psorijaze da drže pod kontrolom, da je umanje i dovedu do njenog povlačenja. Staroplaninski melem za Ekcem i Psorijazu sa svojom jedinstvenom formulom uspešno uklanja simptome Psorijaze. Efekat tretmana je veoma brzo vidjiv tako da svrab, pečenje i bol već nakon par dana nestaju.

Nakon tretmana u trajanju od 30 dana. Efekat i dejstvo je zagarantovano! Ali, individualnog je karaktera i zavisi od osobe i organizma kada, da li, i za koje vreme će se eventualno psorijaza povratiti?! Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu nacionalnog parka prirode Stara planina na teritoriji Opštine Pirot. Svi melemi se spravljaju u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu Tomislava Varagića iz Pirota.

Ukoliko postoji bilo koji razlog zbog kog niste zadovoljni našim proizvodom, mi vam ovim putem garantujemo povraćaj novca u punom iznosu na adresu sa koje ste izvršili porudžbinu u najkraćem mogućem roku od trenutka reklamacije. Srpski Slovenčina English German Shqip. Korpa je prazna. Main Menu. Naslovna O Nama Stara Planina. Analna Fisura. Nepredvidiva i Uporna kožna bolest Psorijaza predstavlja hronično oboljenje kože koje karakteriše crvenilo, praćeno beličastim ljuskama.

Na osnovu toka bolesti razlikuju se dva osnovna tipa i to: Psoriasis Guttata Ova forma se obično sreće kod dece i omladine i dobro reguje na terapiju. Javlja se nakon akutne infekcije gornjih respiratornih organa kao što su Grip, Angina i dr. Obično spontano prolazi medjutim može preći u hronični oblik. Psoriasis Vulgaris Vulgarna psorijaza je pak češće indukovana psihičkim stresom i većim unosom alkohola.

Psoricin – prirodni lijek za psorijazu | Zdravarica

Melem sa svojom jedinstvenom formulom uspešno otklanja upalne procese na koži. Ne sadrži opasne supstance kao što su kortikosteroide, citostatike niti bilo kakve druge veštačke i agresivne hemijske supstance. Melem takođe ima veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboroični efekat.

Izuzetno efikasan u tretmanu psorijaze. Nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija. Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje mogućnost da se razume priroda, njene zakonitosti i promene, i tek tada mogu da se upotrebljavaju pokloni prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja.

Staroplaninski melem upravo predstavlja skladan spoj tradicionalnog sa modernim. Spoj tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke. Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina, u ataru sela Velika Lukanja.

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, crna, bituminozna supstanca bogata fosiliranim ostacima ribe koja sadrži velike količine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja. Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja melemu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Po receptima gorštaka, spoj ovih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži, psorijaze. Prirodni preparat koji u sinergiji lekovitih bilja i tvari uspešno otklanja upalne procese od psorijaze. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju "zavedeno pod brojem N od Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože.

U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa dermatologom. Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline. Popunite vaše podatke, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo.

Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem. Staroplaninski melem uklanja upalu na koži, crvenilo, perutanje. Stavite psorijazu pod kontrolu.

Biljni lekoviti preparat za zdravlje i lep dan. Melem vam stiže jedan do dva dana. Ako imate dodatnih pitanja, uvek nas možete kontaktirati. Ako imate pitanja uvek nas možete kontaktirati na telefon, email, Viber Menađer Dejan Čorba email [email protected] Proizvodnja Pirot, Staraplanina. Distribucija i dostava, Vršac, Srbija. Pitanja i odgovori. Da li su ovo prirodni preparati?

Bilje za pravljenje melema se bere u ataru sela Velika Lukanja koje se nalazi u srcu Stare planine na teritoriji Opštine Pirot. Staroplaninski melem se spravlja u pomenutom selu, na registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu iz Pirota koje je upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstva pod brojem BPG Dozvolu za stavljanje u promet dao je "Institut za javno zdravlje-centar za higijenu i humanu ekologiju" Niš pod brojem: od Kako da poručim? Kurir će vas nazvati kada stigne na vašu adresu, ako niste kući dogovorićete se sa njim da sledeći dan preuzmete paket.

Koliki su troškovi slanja? Da li su ljudi zadovoljni vašim preparatima melemom? Da li ovi preparati zaista prave rezultate? Poručivanje, kako?

Dostava i slanje preparat šaljemo preko D Express kurisrske službe ili PostExpress pošte, plaćate poštarinu i preparat, kada vam kurir donese. Stiže vam na vašu adresu za dana.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar