•  apr 10, 2022

Mehlem za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Mehlem za psorijazu

Ovo je zaista čudotvoran preparat! Uvek ga imam u frižideru, jer je kuhinja mesto u kojoj se domaćica najčešće opeče. Jednom mi se kipuće mleko prelilo preko cele podlaktice- terapija - hladna voda, pa Jomelop. Trajalo je nekoliko dana i prošlo bez posledica, mada su opekotine bile III stepena. Male opekotine prođu za nekoliko sati! Retko se toliko zalažem za prirodne lekove, kao lekar, ali Šaljićevi preparati su zaista fantastični. Za sunčanje koristim samo Pronasol i nošta drugo, već godinama!!!

I pre i posle sunčanja i kad je koža preterano suva posle leta. Ko zna koliko po Srbiji ima takvih divnih ljudi koji su svojim izumima pomogli srpskom narodu.

Savako priznanje travaru Saljicu i dr Pavlovicu i njihovim recepturama. Porodicu Šaljić poznajem od davno. Šta sve mogu da urade mogu da potvrdim jer sam imala iskustvo od pre skoro trideset godina. Upoznala sam mamu,lično,na moju sreću pomogla je mojoj porodici. U pitanju je bila neka kožna bolest,ceo vrtić je bio u problemu.

Juce sam išla na radiotalasno uklanjanje mladeza sa lica, i cim mi se rana oporavi i pojavi svez oziljak, planiram da kupim melem, pretpostavljam, kako je i napisano, da treba da uzmem onaj za sveze rane. Tea, možete i odmah. On je za sveže ožiljke, a ja sam takođe skidala keratoze i znam da posle radiotalasa nema nekih krastica.

Samo, vodite računa da jako dobro zaštitite ožiljke od sunca već sada bez obzira na to što nije leto, i to nekim faktorom Predlažem Bioderma Photoderm Spot, ali mogu i druge kreme sa visokom zaštitom iz apoteke. Vidim iz komentara da ste prezadovoljni melemom jedino imam nedoumicu posto bi trebala koristiti MELOP E iz razloga otklanjanja crvenila na kozi posto je opekotina sanirana u bolnici. Zaista sam zbunjena koji je pravi Saljicev melem po recepturi Jovana Saljica i u cemu je tu razlika.

Molim vas za savet jer moram sto pre krenuti sa primenom melema. Draga Daco, koji god da se prodaje u apotekama je "pravi", ranije je proizvodila Menta Padej, sada proizvodi firma Šaljić melemi iz Obrenovca.

To je melem koji se proizvodi i prodaje u apotekama, nema drugih. Počnite da ga koristite. Znam da se direktno porodici obraćaju osobe koje imaju drastične probleme, verujući da će tamo dobiti "pravi" i "koncentrovvan" melem Ne znam ništa o tome. Verujem da je moguće, i verujem da je namenski sveže napravljen melem jači, ali ne znam kako se do njih dolazi. U međuvremenu, ovaj iz apoteke je više nego dobar. Draga Anđela ne verujem da on deluje na pege.

Taj melem umiruje i zalečuje opekotine i ožiljke, a nisam sigurna kako deluje na pege, ali ne može nikako biti loše ako nastavite da ga koristite. Podelite sa nama iskustvo kako je delovao na pege. Draga Lejla, ovaj melem deluje na sveže ožiljke, pa čim raniva od bubuljice zaraste pređite na Melop E koji možete nanositi i na druge ožiljke ako ih imate, tako đto ćete tuferom, ili štašićem za uši ako je površina mala, utrljavati na čistu kožu ožiljka dva puta dnevno Melop E, sve dok se ožiljak ne povuče i koža ne izravna.

Pre 6 dana sam imala intervenciju gnojne upale na obrazu gde mi je na kraju ostao krater. Bila sam očajna misleći kako će mi ostati rupa i grozan ožiljak.. Pitala sam doktore jel smem ja da koristim neki melem da mi to lepo zaceli, a oni su mi rekli NIKAKO dok se ne stvori krasta i ne otpadne..

Čudo melem. Prirodna mast koja leči mnoge bolesti. Originalni recept.

Nisam razmišljla ni 5 min. Čula sam za Melop G i odmah otišla u apoteku i počela da ga koristim. To je bilo pre 4 dana uveče i evo jos uvek ga držim.. Posle samo jedne noći meni se ta rupa popunila, neverovatno! I presrećna sam. Još uvek je rana bela i mekana, pa me interesuje do kada ja treba da držim taj melem?.. Jel dok mi se koža ne napravi na tom mestu ili treba da ostavim malo da se suši? Draga Majo, drago mi je da ste imali dobro iskustvo.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar