•  apr 14, 2022

Lek za psorijazu sa kube

Vesna Objavio Vesna
Psorijazu sa kube lek za

Uzroci nastanka i razvoja bolesti nedovoljno su istraženi, i samim tim nije moguće sa sigurnošću tvrditi iz kog razloga se kod neke osobe pojavila psorijaza. Životna sredina, uslovi života, genetski fakori i imunološki razlozi, do sada su definisani kao fakotori razika za nastanak psorijaze.

Bolest se javlja i kod muškog i kog ženskog pola, u svim životnim dobima. Psorijaza se kod populacije do Medicinski tretmani koji su primenjuju u lečenju psorijaze na Kubi zasnovani su na primeni leka Coriodermin. Terapija je plod kubanske biofarmaceutske industrije.

Rrazvijena je na osnovu naučnih istraživanja ljudske placente i uticaja njenih derivata na psorijazu u Centru za placentarna i medicinska istraživanja.

Alopecija je oboljenje koje rezultura potpunim ili delimičnim gubitkom kose. Alopecija se može javiti u bilo kojoj životnoj dobi i podjednako je prisutna kod muškara i kod žena. Smatra se da nastaje kao posledica oštećenja ćelija folikula dlake prouzrokovanog smanjenjem dotoka krvi. Oštećene ćelije folikula dlake oslobađaju antigene supstance koje utiču na imuni sistem i proizvodnju specifičnih antitela uperenih protiv folikule dlake.

Ovaj proces dovodi do uništavanja folikularnih ćelija i sprečava formiranje dlake. Stres se smatra jednim od glavnih uzročnika nastajanja alopecije.

Fizički stres, kao što su ozbiljne operacije, intezivna krvaranje ili emocionalni stres, gubitak dragih ljudi, pretrpljena trauma i sl. Medicinski tretmani koji se primenjuju u lečenju alopecije na Kubi, zasnovani su na upotrebi preparata razvijenih u Centru za placentarna i medicinska istraživanja. Preparati su nastali kao rezultat naučnih istraživanja o uticaja derivata iz ljudske placente na alopeciju i već niz godina unazad daju izvanredne rezultate u lečenju alopecije.

Tretmani za lečenje vitiliga i psorijaze. Garantujemo Vam maksimalnu diskreciju, posvećenost, profesionalnost, poslovnost, odgovornost pre svega jer ipak je reč o Vašem zdravlju.

VITILIGO Vitiligo je oboljenje koje se javlja usled gubitka pigmenta i manifestuje se pojavom, najčešće simetričnih, mlečno-belih fleka na koži, jasno ograničene površine i kružnog obilka. Vitiligo — uzroci Ne postoji dovoljno istraživanja koja ukazuju na tačan uzrok nastanka vitiliga. Lečenje vitiliga na Kubi Medicinski tretman za vitiligo koji je razvijen na Kubi proizvod je njihove biofarmaceutske industrije.

Psorijaza je ozbiljno sistemsko oboljenje, često praćeno drugim oboljenjima. Pevačica se skinula do gole kože i pokazala kako izgleda psorijaza…. Ne ignorišite ih: 6 simptoma autoimunih bolesti. Mogući neželjeni efekti leka jesu infekcije gornjih respiratornih organa i proliv. Lek je inače namenjen odraslim osobama koje koriste lekove koji putuju kroz krvotok, koji se leče putem UV zračenja ili koriste obe terapije.

Lekari imaju mogućnost da ponude pacijentu veći izbor za kontrolu ove bolesti, koja, ne u retkim slučajevima, utiče i na upalu zglobova i drugih organa. Novi lek će se verovatno uskoro pojaviti na američkom, a zatim i na evropskom tržištu. Kada će pomenuti lek biti dostupan našim pacijentima, još nam nije poznato, ali upozoravamo da upotreba bilo kakvog leka iz Amerike bez odobrenja naših organa vlasti i preporuka lekara — predstavlja rizik.

Gorgojo bube, kao i Koleoterapija, terapije bazirana na ovim bubama, nemaju odobrenje od Ministarstva zdravlja.

Koleoteropija je alternativni tretman za navodno lečenje raka. Širok je dijapazon bolesti kod kojih terapija daje znake napretka i olakšanja.

Veruje se da pored raka, leči i Parkinsonovu bolest, dijabetes, reumatoidni artritis, psorijazu, astmu i druge bolesti.

Konzumiranje Buba Gorgojo se konzumira isključivo živa, ne grize se, već se guta sa vodom, posle čega ona puca u zeludcu i oslobađa kolotoksin, jer im smeta aminokiselina i tada počinje njeno lekovito dejstvo.

Prema navodima ljudi koji su imali iskustva sa ovim tretmanom, veruje se da ima jače dejstvo od morfijuma, stoga ukoliko pregrizete bubu, ona će ispustiti tečnost od koje će vam utrnuti jezik. Izmeni poruku.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar