•  apr 11, 2022

Krema didermal za psorijazu

Vesna Objavio Vesna
Krema didermal za psorijazu

Isprobala sam sve skupe kreme i sprejeve, ali uzalud. Nekada bi se crvenilo i svrbež malo smanjili, ali bi se stanje opet nekako pogoršalo i pored najbolje njege i pažnje. Kao da sam upala u začarani krug iz kojeg se nikako nisam mogla izvući. Moram priznati da sam polako posustajala, jednostavno sam potpuno izgubila nadu da ću pronaći rješenje za svoj nepodnošljivi problem.

Ali… Rješenje je stiglo iznenada, kad sam najmanje očekivala… Nakon brojnih isprobanih krema, sprejeva, obloga, melema, pa čak i korištenja terapija koje su mi prepisali stručnjaci, digla sam ruke od svega.

I baš kada sam se prestala nadati da ću opet imati lijepu i besprijekornu kožu kao nekad, naišla sam na neobičan proizvod za rješavanje problema s psorijazom — HeiwaZEN.

To je posebna krema koja je nedavno stigla i na hrvatsko tržište. Uklanja ljuskice, iritaciju i svrbež, a nakon toga se koža počinje obnavljati, a njena boja izjednačavati. Odlučila sam pružiti šansu ovoj kremi, jer sam pružila šansu svemu što sam do tada našla. Čula sam i čitala po forumima iskustva drugih osoba koje su se uspjele riješiti simptoma psorijaze uz pomoć HeiwaZEN kreme. Istina, bila sam malo skeptična, ali u tom trenutku mi je to bila jedina i posljednja prilika da opet imam lijepu i zdravu kožu.

Meni je to bilo dovoljno da ju naručim. Čim mi je stigla, pročitala sam upute i odmah sam je počela koristiti. Rezultati su bili bolji nego što sam mogla poželjeti Već nakon dana korištenja uočila sam prve rezultate. Nestale su ljuskice i iritacija, a nestao je i svrbež koji mi je uzrokovao najviše nelagode.

Izgledala sam i osjećala se mnogo bolje, ali sam znala da moram ustrajati, što doista nije bilo teško. Iako je to mali pomak, meni je bio veliki poticaj. Ponovno mi se rodila nada da ću imati lijepu kožu. I to sve bez velike muke! Sva sredstva sam već bila isprobala i gadila mi se pomisao na ponovno korištenje nekih od njih… Nakon 17 dana nisam vjerovala svojim očima! Koža mi je izgledala obnovljeno i glatko! Istina, ja nisam imala neki teški oblik psorijaze, pa je možda zato proces vraćanja lijepe kože kod mene išao brže.

Ali nisam osjećala svrbež, nisam imala velike crvene mrlje, koža mi se nije perutala niti je bila onako hrapava… Samo sam nanosila HeiwaZEN svaki dan. Ovo je definitivno najbrži i najlakši način rješavanja svih simptoma psorijaze! Konačnu pobjedu nad psorijazom sam slavila nakon 4 tjedna.

Koža mi je bila besprijekorna kao nekad! Crvene mrlje su potpuno nestale! Izgledala sam kako sam mislila da neću nikad više! To je bio dan kada sam konačno ponovo postala sretna, zadovoljna sobom i svojim novim izgledom. Bila sam uvjerena da mogu imati fantastične rezultate kao i ja.

I bila sam u pravu. Svima kojima sam savjetovala da ju isprobaju je pomogla i svi su mi zahvalni. Susjeda koja je imala ozbiljniji oblik i jače simptome također ju je isprobala. Bila je presretna kada je konačno primijetila napredak na svojoj koži, nakon godina borbe protiv psorijaze. Kada je njoj ova krema pomogla, vjerujem da će i svima ostalima. Bitno je samo da se redovito koristi prema uputama, jer će u suprotnom rezultati doći, ali sporije.

Nakon svega što sam prošla, ja se danas osjećam sjajno — pomogla sam sebi da se riješim problema koji me dugo mučio i izgledam odlično, a pomogla sam i drugima. Za šta se koristi Didermal krema? Didermal krema se prema preporučenom uputstvu upotrebljava za lečenje ekcema kod odraslih i dece uzrasta iznad dve godine starosti, za terapiju oboljenja prurigo nodularis, odnosno infekcije koja se manifestuje pojavom čvorića i svrabom, zatim za lečenje neurodermatoza, kao što je lišaj, kod seboreičnog dermatitisa, kontaktnih alergijskih reakcija na koži, reakcija ne ujed insekata, kod ojeda i u nekim slučajevima kod upale uha, isključivo ukoliko je bubna opna u potpunosti neoštećena.

Objasnili smo za šta služi Didermal krema i u kojim se situacijama prepisuje terapija ovim preparatom. Nažalost, postoje oni koji se redovno oglušuju o savete lekara i upotrebljavaju kortikosteroidne lekove drugačije nego što je preporučeno. Didermal mast i krem su, prema rečima korisnika, jedno od efikasnih sredstava za uklanjanje bubuljica i akni, ali se to ni u kom slučaju ne preporučuje.

U nastavku objašanjavamo zašto nikako ne biste smeli da je upotrebljavate u te svrhe. Kortikosteroidni preparati se upotrebljavaju isključivo prema lekarskom uputstvu.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar