•  apr 14, 2022

Kartalin krema za psorijazu cena

Vesna Objavio Vesna
Kartalin krema za psorijazu cena

Za tretman kože kosmatog dela glave preporučujemo Kartalin šampon . Za suzbijanje upalnih procesa na koži, od izuzetnog je značaja pravilna ishrana i korigovanje telesne težine, ukoliko je povećana. U okviru Ruske apoteke funkcioniše i Savetovalište za ishranu, koga vodi nutricionista-dijetetičar Tanja Bakrač, specijalista za javno zdravlje. Možete računati na stručne savete i mogućnost izrade individualnog programa ishrane. Korpa: 0,00 RSD. Bogdana Tirnanića 19 bivša Vatroslava Lisinskog Beograd.

Kartalin krema je prirodni proizvod za pomoć u smirivanju upale kože kod: psorijaze, atopijskog dermatitisa, neurodermatitisa, alergijskih ekcema, hroničnih alergijskih bolesti kože, zadebljanja kože-keratodermije, ihitoze. Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje osobama osetljivim na neki od sastojaka. Pakovanje: ml. Uvoznik: Bioguard doo. Proizvođač : Astrofarma, Tomsk, Rusija.

Kartalin šampon je nastao kao reakcija na popularnost Kartalin kreme, a koju je ovaj proizvod stekao zahvaljujući svojoj efikasnosti. Zadovoljni efektom koji su postizali pomoću Kartalin kreme, korisnici ovog proizvoda su tražili od proizvođača pomoć i za deo kože pokriven kosom.

Kartalin šampon Faza 2 je šampon za vlažno pranje. Kao rezultat tih upita, kompanija Astrofarma je razvila šampon sa prirodnim, lekovitim komponentama, koji je, s jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin kreme posle njenog nanošenja na kosmati deo glave, a sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu i sopstvenom dejstvu pomogne u stanjima određenih promena na koži glave, pre svega kod psorijaze.

U kratkom vremenskom periodu, Kartalin šampon je opravdao poverenje i danas predstavlja efikasnu pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog dela kože, ali na prvom mestu psorijaze, u samostalnoj primeni ili, još bolje, kao podrška Kartalin kremi.

Kartalin mast za psorijaza cena - Budi zdrav | abcpsorijaz.com

Ovo se naročito odnosi na slučajeve, kada se koriste kreme i masti u cilju određenog tretmana i sl. Zatim ostaviti da deluje minuta, posle čega isperite kosu toplom vodom.

U svom sastavu sadrži izbalansiranu kombinaciju lekovitog bilja sibirski neven, kamilica, bela kopriva, kantarion, vitamina A, E, B5, blago peneća sredstva, sredstva za hidrataciju i komponente koje deluju protivupalno. Kartalin krema i šampon. Kartalin šampon U kratkom vremenskom periodu, Kartalin šampon je opravdao poverenje i danas predstavlja efikasnu pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog dela kože, ali na prvom mestu psorijaze i seboreje.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar