•  apr 13, 2022

De visnjic psorijaza

Vesna Objavio Vesna
De visnjic psorijaza

Godinama sam obijala pragove raznih ordinacija, bolnica, institucija. Prvi put je neka terapija pocela da pokazuje znake poboljsanja, a veoma brzo i puno dejstvo.

Za dr Visnjica sam cula od poznanika. Kad sam vec pocela da se mirim s tim da cu do kraja zivota trpeti sve tegobe i neprijatnosti koje prouzrokuje ova uporna i neprijatna bolest cula sam za Dr.

Treba otici i uveriti se kakav je lekar i covek dr. Trinaest godina lecila sam psorijazu, upornu ineprijatnu bolest. Visnjicu sto me oslobodi visedecenijske more, bolesti od koje ne strada samo koza, vec i psiha i dusevni mir. A posle dva i po meseca bolest se potpuno povukla. A nedugo zatim doslo je i do ozdravljenja. Pravo je cudo kako je sve brzo izleceno. Hvala bogu na talentu koji je podario Dr. Proslo je medjutim tek nekoliko dana i napredak je bio veoma vidljiv.

Slobodan Kitic, Visnjicka Banja Tel 2 Od tada su prosle 4 godine i nema nikakvig predznaka da bi se oboljenje moglo vratiti. Tokom poslednje tri godine moj zivot se pretvorio u nocnu moru. Doktor Visnjic je izuzetan covek i lekar.

Zahvaljuljuci doktoru Visnjicu danas zivim pun zivot i radujem se svakom novom danu. Doktore mnogo vam hvala i neka vas bog čuva. Imala sam otvorene rane na rukama, licu, vratu, ledjima. Cak se i pogorsalo, pomerivsi se prema laktovima, clancima, zglobovima.

Posle tromesecne terapije upotrebe kreme, pijenje cajeva i vitamina, kao i strogog pridrzavanja doktorovih uputstava dermatitis je potpuno nestao. Posle 25 dana rude dlanovi uopšte nepucajua fleke po nogama su se potpuno povukle. Otisla sam i kod njega sa velikom nadom. Trideset dve godine sam bolovala od akutnog atopijskog dermatitisa ekcema zbog kojeg sam cak bila i na bolnickom lecenju. Pokusavala sam da dodjem do izlecenja ili bar olaksanja na vise mesta i nacina, Ali bez uspeha.

Moj desetogodisnji sin Marko ima vitiligo gubitak pigmenta. Cula sam za doktora Visnjica i njegovu terapiju. Posle prve terapije od 25 dana izlečio sam psorijazu 90 posle 20 dana nove terapije umanjene vode u potpuno izlečenje. On leci cudesnim lekovima, ali nista manje blagotvornim recima. Na moju veliku srecu nije bilo tako. I kad sam izgubila svaku nadu, cula sam za doktora Visnjica. Hvala mu do neba, jer sam obilazeci druge lekare mislila da nema nade. Svi preparati koje sam koristio imali su samo kratkorocno dejstvo.

Lekari su mi rekli da se radi o neizlecivoj bolesti nepoznatog porekla. Peri Višnjiću koji mi je svojim lijekom i strvenim savjetima omogućio ponovno rođenje i povratak u život, koji je tako čudesan zdravom čovjeku kakvim se osječam danas. Lecila sam se godine kod raznih doktora od psorijaze. Koristite zastareli pregledač.

Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač. Psorijaza i dijeta Dr. Začetnik teme inssider Datum pokretanja Poruka 5. Pre mesec dana dobio sam dijagnozu Psorijaza Guttata na laktovima i ledjima. Bio sam kod Dr. Visnjica koga dosta ljudi hvali.

Gomila Omega 3,vitamina C,Selena Da li neko ima iskustva sa ovim vidom lecenja i da li je uspeo da se otarasi ove ruzne bolesti? Poruka Taj doktor ne radi legalno, pa se ovo može smatrati reklamom. Poruka 3. A na šta se prži ta riba 3 minuta? Rayela Legenda.

Kliknite za proširenje Poruka 2. Gospodo glupo je pricati da je Visnjicu potrebna reklama oko psorijaze. On je krenu poceo sam da proizvodi kada se pokacio sa galenikom. Inace znam da je on jedan od najboljih za psorijazu a imate i u apotekama beograd takodje njihovu kremu VIPSOGAL ali se radi rucno i moze se kupiti samo u apotekama sveti sava, 21 maj i knezu.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar