•  apr 11, 2022

Psorijaza na prstu

Vesna Objavio Vesna
Psorijaza na prstu

Način njenog djelovanja je taktički osmišljen — prvobitno omekšava tvrde i isušene ljuspice ih stimuliše da lakše otpadnu. Znatno redukuje upalu i iritatnu potrebu za češanjem, a na sve to imate osjećaj kao da se vaša koža rashlađuje, jer se podstiče normalizovanje mikrocirkulacije krvi.

Kreatori PsoriFix-a su svjesni kako koži u svakom momentu treba mnogo vitamina i minerala, tako da u sastavu kreme obiluje mnogo vitamina B i D, koji su poznati za poboljšanje kvaliteta dermisa. Kako su određene supstance u većoj mjeri opasne za zdravlje kože i mogu izazvati pojedine komplikacije, važno je napomenuti da je PsoriFix krema za psorijazu bez kortikosteroida. Zapravo, u svom sastavu broji mnoge jone aktivnog srebra koji dezinfikuju dermis, te spriječavaju neželjene pojave.

Ima li šta bolje nego kad ste svjesni da koristite isključivo prirodni lijek za psorijazu? PsoriFix može slobodno da izazove takav osjećaj u vama, jer predstavlja jedinstven spoj pažljivo odabranih biljaka iz prirode: Ekstrakt drveta vrbe — podstiče detokstikaciju. Prije nego što počnete sa upotrebljavanjem kreme, postarajte se da mlakom vodom dobro očistite upaljeni dio kože. Osim što će tuširanje sprati osušene ljuspice, pripremiće dermis za bolje upijanje.

Nakon što ste odstranili oštećenja, uzmite manju količinu PsoriFix-a, te blagim pokretima ruke lokalizujte na zahvaćena područja.

Pobrinite se da sva krema ostane na koži, a što manje na prstima. Ostavite kremu da djeluje nekih 15 minuta, jer koži treba dugo vremena da pravilno upije bilo kakvu tečnost u sebe. Za dugotrajne rezultate, morate biti strpljivi i uporni. Zato, procedura treba da se ponovi barem dva puta dnevno i vaša koža će se znatno smiriti, a crvene fleke postepeno nestajati. Iako se u većini slučajeva tako očekuje — zasigurno ne nakon prvog nanošenja. Uvijek imajte na umu da su iskustva korisnika individualna.

Idealno bi bilo da se svaki zdravstveni problem može riješiti u samo jednom danu, ali realnost je drugačija. Osobama koje boluju od blažeg stepena psorijaze će svakako trebati manje vremena da počnu primijećivati rezultate. No, kada se radi o težim slučajevima ovog nemilosrdnog oboljenja, preporučuje se kombinovanje sa fototerapijom, prirodno izlaganje suncu ili oralno upotrebljevanja određenih antibiotika po preporuci ljekara. Slobodno možemo nazvati PsoriFix kremu jedinstvenom, no da bi se čuda dešavala vi im morate pomoći u tom procesu.

Podstaknite djelovanje ovog preparata konzumiranjem prirodnih čajeva za upale, riješite se starih loših navika kao što su cigarete i najvažnije: pripremite svoju psihu da napravi korak naprijed. Naime, kada nokat počne da se odvaja imaćete otvoren prolaz mikrobima kojih uvek ima u obući koju nosite. Osim pojačane higijene i nege stopala, čarapa i obuće,zaštitite zahvaćeni prst sterilnom gazom.

Izborom obuće sprečite dodatno mehaničko povređivanje. Dodatno se ovde informišite o pravilnoj nezi stopala. Bez obzira šta je uzrokovalo otpadanje nokta, nekoliko stvari možete i morate preduzeti odmah nakon što se to desi kako biste izbegli dodatne probleme.

Drage dame, plastika je svuda oko nas. Plastične kese vise sa drveća, a jezerima i rekama umesto riba plivaju plastične boce. Naša era je otišla i korak dalje -plastika je postala jedini način da budemo lepe. Zaboravljamo pri tom da, ne prihvatimo li svoje telo onakvo kako jeste, a to znači savršena i jedinstvena kombinacija osobina namenjena samo nama, nikakv dodaci nam neće pomoći da budemo lepe.

Čini se da toj opštoj pomami nema kraja pa smo stigli dotle da nam ni sopstveni nokti više ne valjaju. Pod izgovorom da je praktičnije i traži manje truda lepimo plastične nokte preko svojih. Neki se zadržavaju samo na rukama ali one baš uporne dame daju da im se nokti nadograde i na nožnim prstima. Eto odličnog načina da sebe dovedete u situaciju da vam otpadne nokat na nozi.

Prirodni nokat je deo našeg tela, on iako izgrađen od rožnate materije, dakle ćelija koje su već mrtve, ima svoj metabolizam.

Možda ti se također sviđa
Najpopularniji tekstovi
Ostavite komentar
Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena*
Komentar